Bogdan Ciudoiu se va auzi din 13 septembrie la PROFM. Acesta a parasit in aceasta vara postul Virgin Radio unde a realizat matinalul postului inca de pe vremea in care postul se numea Radio 21.

Ciudoiu revine la postul care l-a descoperit în studenție, pentru că PROFM Campus este stația unde Bogdan a debutat ca om de radio. Cu peste 15 ani de experiență în FM, Bogdan a luat și microbul televiziunii, de peste 7 ani fiind parte din echipa UTV, iar de o saptamana s-a reunit cu fostul sau coleg Shurubel, pentru a fi co-prezentatori la Vorbeste Lumea, de la Pro TV.

„Toamna asta îmi aduce schimbări importante și, la pachet, emoții puternice. Îmi vin imediat în minte primul studio, prima șansă și primul live. Toate au în comun, pentru povestea mea,  un singur nume: PROFM. Practic, din 13 septembrie mă întorc acasă. Abia aștept să cunosc ascultătorii și, alături de ei, să topesc orele de emisie într-o combinație fun de hituri și provocări haioase. Mai OPEN ca niciodată!”, a spus Bogdan Ciudoiu, gata să intre on air.  

Nu exista inca informatii legate de ora si numele emisiunii pe care acesta o va prezenta la Pro FM. Statia se afla inca in grila de vara, marea majoritate a prezentarilor sai fiind in vacanta.