Recent

latest

Antreprenori de succes, mentori, pentru o zi, pentru tinerii care vor să înceapă afacerea lor

miercuri, octombrie 27, 2021

/ by Bogdan Chirea


Echipa “Vreau să fiu antreprenor” organizează, pe 2 noiembrie, evenimentul “O discuție onestă despre antreprenoriat”. 

Aceștia își propun să aducă în fața tinerilor interesați să își dezvolte propriul lor business o parte dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România precum Dragoș Petrescu, Cristina Chiriac, Dragoș Anastasiu și Felix Pătrășcanu. 

Ne propunem să le arătăm tinerilor ce contează cel mai mult atunci când decid să meargă pe un astfel de drum. Să aibă o idee? Să aibă un plan de business? Un mentor? Să găsească sursele  de finanțare sau să mai degrabă un investitor care să le aprecieze ideea? 

Dezbaterea, care va avea loc online, va fi moderată de Radu Constantin (influencer, regizor și antreprenor), creatorul podcastului „Gândește Diferit”, dar și al vlogurilor de business, de la zero la un milion.  

Antreprenorii care vor participa la eveniment și le vor împărtăși tinerilor secretele unui business de succes vor fi:

  • Dragoș Petrescu -  unul dintre cei mai importanți oameni din industria HoReCa și fondator al Grupului City Grill, cel mai mare lanț românesc de restaurante;
  • Cristina Chiriac - președintele Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin – CONAF
  • Dragoș Anastasiu - unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri români și președintele grupului Eurolines, cel mai important exit din România în industria de transporturi;
  • Felix Pătrășcanu - co-fondatorul Fan Courier, lider pe piața serviciilor de curierat din România

“Vrem să fie o discuție autentică, deschisă. Ne propunem, în primul rând, să vorbim despre provocări și, de ce nu, despre eșecurile prin care am trecut inclusiv noi, antreprenorii de succes. Nu suntem niște eroi de poveste, ci dimpotrivă suntem oameni de afaceri care au avut parte de tot felul de provocări dificile,  de eșecuri, dar asta nu ne-a descurajat, ci, culmea, ne-a motivat să mergem mai departe. Și pentru că cel mai recent studiu PulseZ arată faptul că mulți dintre tineri visează să aibă propria lor afacere, cred că este foarte important ca toți cei care au nevoie de răspunsuri la unele întrebări să le afle chiar de la noi”,  a declarat Dragoș Petrescu, Președintele Romanian Business Leaders și lider de proiect „Vreau să fiu Antreprenor și Insights”.

 


“România este încă pe ultimele locuri în clasamentul țărilor europene cu companii active la 1.000 de locuitori. Avem foarte mulți tineri care își doresc să fie antreprenori, însă foarte puțini sunt cei care fac pasul, deși perioada pe care o traversăm este cea mai potrivită pentru a începe o afacere.

 Astăzi, mai mult decât oricând, resursele necesare pentru începerea unei afaceri sunt la îndemână. Barierele de intrare s-au redus foarte mult, banii au costuri mici, totul se închiriază, totul e disponibil online și în aplicația de pe mobil, chiar și contabilul unei firme. Este nevoie de o idee și de dorința tinerilor antreprenori de a se implica zi de zi pentru succesul ideii lor. În egală măsură, este nevoie de povești de succes diverse și de îndrumare. Echipa “Vreau să fiu Antreprenor” și partenerii acestui eveniment sunt gata sa împartă din experiențele lor. Sunt convins că puterea exemplului este cea mai bună cale de învațare.”

- a declarat Daniel Mateescu, CEO Keez.

În cadrul evenimentului va fi organizată și dezbaterea “Merită să începi un business”, moderată de Cristian Onețiu. Pe lângă spectatori, vor participa 10 tineri, finaliștii în programul de mentorat Tinerii în Arenă. 

Cum vă puteți înscrie la eveniment?

Înscrierea este gratuită și poate fi făcută pe platforma unde se va și desfășura evenimentul: https://bit.ly/DiscutieAntreprenoriat.

Evenimentul va avea loc marți, 2 noiembrie, între orele 17:30 și 21:00. 


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Citește-ne și pe Google News

watchshop.ro
Nu pierde
© all rights reserved
made with by templateszoo