vaccinare bolt

Bolt, cea mai mare platformă europeană de mobilitate, susține programul de imunizare împotriva coronavirusului, prin reduceri de 50% ale tarifelor la toate cursele către și de la centrele de vaccinare incluse în campanie. Reducerile se aplică în perioada 29 octombrie – 7 noiembrie și sunt valabile în toate cele 18 orașe în care compania este prezentă.

Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România, a declarat: „Pentru că sănătatea șoferilor parteneri și a utilizatorilor noștri a fost și este o prioritate, încă de la începutul pandemiei, continuăm să susținem imunizarea colectivă cu toate resursele disponibile, mai ales în această perioadă în care rata de vaccinare a crescut într-un ritm accelerat. Sperăm ca această creștere să se mențină și în următoarele săptămâni, mai ales pentru că oamenii se pot vaccina atât de ușor și de rapid, fără programare pe platformă sau la medicul de familie. Datorită extinderii la nivel național în 18 orașe, suntem mai aproape de utilizatorii noștri din toate regiunile țării și putem lupta împreună împotriva pandemiei.”

Flota de mașini partenere Bolt va sta la dispoziția utilizatorilor timp de 10 zile, pentru a-i transporta către și de la centrele de vaccinare din țară. Pentru a beneficia de reducere, utilizatorii trebuie să selecteze ca destinație centrul de vaccinare dorit. De asemenea, vor beneficia de reducere și la plecarea din cele două locații. Reducerea se aplică automat, în limita a 10 lei/cursă (valoarea poate varia în funcție de oraș) și a două călătorii/pasager.



Centrele de vaccinare din țară care beneficiază de cursele cu preț redus sunt: Cinematograful Arta (Arad), CAEX 2 (Bacău), Centrul de Vaccinare Noua și Policlinica de Diagnostic Rapid – Medlife (Brașov), Sala de sport a Liceului Tehnologic „Anghel Saligny (Brăila), Romexpo, Circul Metropolitan, Clubul Seniorilor “Mihai Eminescu”, Liberty Center/Sf. Andrei, Palatul Național al Copiilor și Mall Vitan (București), Clădire 4 aparținând Primăriei Buzău (Buzău), Colegiul Tehnic Transporturi Transilvania, Liceul de informatică „Tiberiu Popoviciu” și Școala generală „Iuliu Hațieganu” (Cluj-Napoca), SMU Dr. Alexandru Gafencu și Pavilion Expozițional (Constanța), Sala Polivalentă Craiova C3 (Craiova), Sala Sporturilor (Galați), Corp Universitatea de Medicină și Farmacie, Sala Sport Școala Gimnazială George Călinescu și Sala sport Liceul Teoretic Waldorf (Iași), Orășelul Copiilor Oradea (Oradea), Spitalul Clinic Militar de Urgență Dr. Ion Jianu (Pitești), Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza, Sala Sport (Ploiești), Primăria Veche (Sibiu), Sala de Sport Ștefan cel Mare (Suceava), Iulius Mall și Vox Technology Park (Timișoara) și Centrul de zi Arlechino (Târgoviște).