Pro TV anunță că au început filmările pentru noul sezon al emisiunii Românii au Talent care are parte din nou de un nou juriu.

După plecarea lui Florin Călinescu de la Pro TV, un alt jurat a părăsit și el emisiunea, Alexandra Dinu, care nu a rezistat decât un sezon.

Al 12-lea sezon aduce o schimbare în juriul emisiunii „Românii au talent”. Mihai Bobonete și Dragoș Bucur vor face echipă cu Andra și Andi Moisescu. Împreună, îi vor alege pe românii gata să strălucească în lumina reflectoarelor din noul sezon.

Eu plec cu maximă pozitivitate. Mă aștept să mă distrez foarte tare. Asta cu rolul de jurat nu o iau atât de în serios, eu vreau să văd români talentați, să să mă bucur de ce știu ei să facă, pentru că, până la urmă, despre asta e show-ul, despre ceea ce se întâmplă pe scenă, nu despre ce jurizăm noi. Eu doar vă spun să fiți cu ochii pe noi pentru că sezonul ăsta se anunță ceva mai tare celelalte sezoane, a spus Bobonete.


Nu se poate face performanță fară exigență. Ești exigent în măsura în care vrei să obții ce-i mai bun. Mie mi se apre foarte frumos că exista un tip de emisiune ca asta, pentru că eu chiar cred că românii au talent și nu numai că avem un suflet mare așa cum zice toată lumea și toată Europa, nu numai că suntem foarte primitori și inventivi, dar cred că suntem și foarte talentați”, a completat Dragoș Bucur.

 Sezonul 12 al emisiunii Românii au Talent va fi difuzat de Pro TV în primăvara anului 2022. 

Mihai Bobonete este implicat în mai multe proiecte ale postului, la fel ca și Dragoș Bucur. Alegerea celor doi pare a fi cea mai simplă și ușoară alegere a PRO TV care ne-a obișnuit cu oferirea mai multor roluri pentru vedetele postului.