Compania de brokeraj Goldring lansează  „Sunetul banilor în imagini”, un concurs prin care ilustratorii pot realiza caricaturi inspirate din lumea de business, în special de piața de capital. Caricaturile pot fi trimise până duminică - 10 octombrie - și pot fi votate de persoanele interesate până la 5 noiembrie 2021.

Tema caricaturilor este „Sunetul banilor”, iar persoanele interesate se pot inspira din evenimentele săptămânii care au influențat piața de capital.

Ilustratorii trebuie să trimită 4 caricaturi, aferente pentru 4 săptămâni de concurs, la adresa de e-mail andreea.orosfoian@goldring.ro (dacă sunt folosite tablete grafice) sau la adresa sediului Goldring (dacă sunt pe  hârtie). 

Artiștii câștigători vor fi anunțați pe 8 noiembrie, iar premiile vor fi acordate astfel: Locul I – 500€, Locul al II-lea – 300€ și Locul al III-lea – 200€. Pe lângă premiile în bani, fiecare jurat îi va oferi artistului favorit un telefon din partea sponsorului iHUNT, companie listată de Goldring pe piața AeRO a Bursei de Valori București. 



În fiecare zi de luni Goldring va posta pe pagina de concurs caricaturile pentru săptămâna în curs. Apoi publicul este invitat să admire caricaturile și să o voteze pe cea favorită, pe baza adresei de e-mail. 

Perioada votului publicului începe în 11 octombrie și se încheie în 5 noiembrie, la ora 13:00. 

Pe toată durata concursului, Goldring va promova caricaturile pe rețelele de socializare, realizând recurent un clasament cu favoriții săptămânii. De asemenea, la final compania va realiza un top al celor mai votate zece caricaturi (realizate de autori diferiți). Cei mai votați 10 artiști se vor califica pentru votul juriului. 

La finalul concursului, Goldring va realiza un album cu caricaturile favorite.