florin călinescu show


Din 19 octombrie, în fiecare marţi, miercuri şi joi, de la ora 20.00, Florin Călinescu va avea o emisiune de umor şi entertainment-ul la Prima TV, după cum anunță postul de televiziune.

Florin Călinescu Show este un pamflet iar comedia şi satira vor fi ca la ele acasă în noua emisiune. Nu vor lipsi nici invitaţii pentru că, rând pe rând, în platou vor veni oameni din mai multe domenii: politic, sportiv, monden, social sau artistic. Vor fi şi momente de muzică live, cele ale orchestrei condusă de celebrul compozitor Virgil Popescu, dar şi invitaţi cu talente deosebite care vor avea momentele lor artistice : magicieni, cântăreţi, dansatori, acrobaţi sau stand-up-eri.

Florin Călinescu revine în televiziune cu un show care va binedispune, va informa dar va aduce şi o serie de păreri şi opinii care vor face ca telespectatorul să aibă o altă perspectivă a actualităţii. Mai mult, Florin Călinescu va intra în direct cu telespectatorii  într-un concurs care va pune la bătaie premii atât în bani cât şi în obiecte. Valoarea premiului în bani pe care fiecare participant îl poate câştiga într-o ediţie a emisiunii este de 10.000 de euro. Pe lângă acest concurs, se va desfăşura şi o competiţie destinată talentelor deosebite prezentate în emisiune şi pe care telespectatorii sunt îndemnaţi să le voteze printr-un sms, pentru a putea desemna un câştigător.

În prima ediţie, Florin Călinescu are 2 invitaţi de marcă, actori importanţi pe scena politică şi cea sportivă.Ana Maria Brânză, vicecampioană la Jocurile Olimpice de la Tokyo, i se va alătura lui Florin Călinescu în platoul emisiunii. Temele dezbătute vor fi diverse, de la munca asiduuă depusă pentru a deveni campioană până la situaţia actuală a sportului românesc. Ana Maria Brânză a reuşit să arunce în aer opinia publică la întoarcerea de la Jocurile Olimpice cu discursul său foarte critic la adresa celor care conduc sportul românesc. Pe lângă aceasta, Florin Călinescu îl va mai avea invitat și pe președintele PSD Marcel Ciolacu.

Florin Călinescu a anunțaț în urmă cu câteva luni despărțirea de Pro TV, unde era jurat în cadrul emisiunii Românii au Talent, spunând ulterior că postul nu mai reprezintă ce era în urmă cu 20 de ani. Acesta a spus că postul este un canal de filme cu ceva publicitate. 

Citeste: Florin Calinescu despre PRO TV: un canal de filme cu ceva publicitate

Invitat în cadrul unui podcast al comediantului Micutzu, Florin Călinescu a mai spus că PRO TV se bazează pe succesul serialului Las Fierbinți și pe două formate internaționale de ani zile, cum ar fi Românii au Talent. El a mai spus că nu a reușit să ia legătura deloc cu nimeni din conducerea postului.

Din trailerul de prezentare al emisiunii, noua emisiune Florin Călinescu Show, este de fapt Chestiunea Zilei, sub o altă denumire. Prima TV încearcă din nou un night show, un format ce continua cu succes de câteva decenii peste ocean.