hornbach constanța


Piața de retail dedicată celor pasionați de casă, grădină si construcții continuă să se dezvolte prin deschiderea de noi magazine. 

Retailerul de materiale de construcții și grădinărit Hornbach plănuiește să deschidă un nou magazin de bricolaj în Constanța. Acesta a depus și obținut autorizația de construcție de la Primăria Constanța la finalul lunii septembrie.

Proiectul celor de la Hornbach, ce va fi amplasat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 158, din Constanța, presupune „Construire hală centru comercial, accese noi în incintă, parcare, drumuri de incintă și platforme, amplasare elemente semnalistică și reclamă, împrejmuire și spații verzi”.

Ca localizare exacta, conform documentelor depuse si a autorizatiei obtinute, magazinul Hornbach Constanta va fi amplasat in imediata apropiere a unui alt magazin de bricolaj: Mathaus (Arabesque Constanta).

Fondat în 1877, Hornbach, cu sediul social in Austria, are 165 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit și magazine online, în 9 țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elveția, Suedia, Slovacia și România. În țara noastră aceștia au deschise 8 magazine: București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timișoara, Sibiu, Oradea și Cluj-Napoca.

În prezent, magazinele Hornbach au între 3.000 și 4.000 de clienți pe zi iar printre planurile sale de dezvoltare se mai află construirea unui al patrulea magazin în București și al doilea magazin din Timișoara.

Bugetul pentru deschiderea unui magazin Hornbach este de 27-30 de milioane de euro.