masterchef

MasterChef, show-ul culinar care a avut parte de audiențe impresionante, și i-a făcut celebrii pe Florin Dumitrescu, Cătălin Bontea și Cătălin Scărlătescu, ajunși la Antena 1, revine la PRO TV cu un nou sezon.

Emisiunea, care a luat-o pauză în ultimii ani, revine într-o nouă formulă de jurați. Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu formează echipa de specialiști care va juriza preparatele celor înscriși în cel mai cunoscut show culinar. 

Chef Joseph Hadad și Chef Foa au mai făcut parte din juriul emisiunii, în timp ce pentru Radu Dumitrescu este prima sa experiență.

„Mă bucur și mă simt onorat să fac parte din juriul MasterChef și în acest sezon. Este un show culinar ce promovează pasiunea adevărată pentru gastronomie. Am alături de mine doi colegi de breaslă profesioniști, cu care sunt convins că voi face o echipă foarte bună", a spus Hadad.


"Mă bucur să revin la MasterChef acum, într-un moment în care pasiunea pentru gătit a cuprins toată România. În ultimul an, am senzația că sunt într-o bucătărie imensă, care fierbe de forfortă să scoată cele mai bune preparate. Sub această presiune descoperi cele mai bune talente.", a declarat Chef Foa.


„Mă bucur să fac parte din proiectul MasterChef, alături de colegii mei. Am început filmările și deja am întâlnit câțiva oameni mișto, care își urmează pasiunea. Caut să descopăr persoane care nu se tem să fie inventive și să-și personalizeze farfuriile. Sigur că e important să știi să gătești, dar caracterul și personalitatea definesc un bun bucătar. Caut gusturi perfecte, ingrediente simple - nu-mi plac complicațiile, iar, la final, farfuria trebuie să fie  perfectă. Less is more pentru toată lumea... și pentru noi, ca jurați, și pentru ei, ca și concurenți. În bucătăria MasterChef, ajung doar cei care își depășesc limitele și fac față oricărei provocări sub presiune", a completat Chef Radu Dumitrescu.


Noul sezon al emisiunii Masterchef va fi difuzat de PRO TV începând cu primăvara lui 2022. Ultimul sezon a fost difuzat în 2019, după o altă pauză de doi ani. Juriul a fost format din Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru (fost concurent al emisiunii) şi Cosmin Tudoran, fost membru al trupei Cassa Loco.