Recent

latest

Românii sunt cel mai interesați de performanțele foto-video ale unui smartphone

joi, octombrie 28, 2021

/ by Bogdan Chirea


Un studiu realizat de OPPO arată faptul că 62% dintre români sunt cel mai interesați de performanțele foto-video ale unui smartphone, în timp ce autonomia se situează abia pe locul al treilea în topul preferințelor.

OPPO analizează constant tendințele pieței și dorințele în permanentă evoluție ale consumatorilor pentru a le putea oferi clienților săi produse și servicii care să vină ca răspuns la acestea. 

Astfel, OPPO spune că s-a adresat cerințelor pieței din România prin ansarea de telefoane performante la capitolul foto - video. Reno6 răspunde întocmai acestei cerințe, transformând utilizatorii în fotografi profesioniști. Reno6 este echipat cu capabilități AI de vârf pentru a oferi o experiență nu doar foto ci și video superioare pasionaților de portret. Reno6 5G are o arhitectură de camere cu senzori de 64 MP, 8 MP și 2 MP, iar camera selfie are 32 MP. În plus, Reno6 este echipat cu un senzor dedicat de temperatură a culorii, care captează culorile mai precis. Pasionații de fotografie și video portret se pot bucura de modurile de înregistrare Bokeh Flare Portrait - care asigură un video bokeh cu accente luminoase, AI Video Highlight - care detectează automat lumina ambientală și realizează setările necesare sau Portrait Beautification - care folosește un algoritm AI cu 193 de puncte faciale pentru a realiza o înfrumusețare facială potrivită fiecărui utilizator. Toate aceste funcții vin în sprijinul și dezvoltarea creativității fiecărui consumator, indiferent de condițiile în care realizează fotografiile sau video-urile sale. 

Vezi mai multe detalii despre Oppo Reno6 pe itmaniatv.com

În ceea ce privește performanța, Reno6 5G dispune pe lângă un spațiu de stocare de 8 GB + 128 GB și de funcția RAM Extension care permite extinderea spațiului de stocare a memoriei RAM cu până la 5 GB. Prin această funcție, utilizatorii pot fi siguri că au loc de stocare pentru cele mai frumoase și importante amintiri atât de la evenimente speciale, cât și din viața de zi cu zi, fără a renunța la rapiditatea și cursivitatea funcționării telefonului.  

Mai mult, telefonul are o baterie de 4300 mAh care îi oferă o autonomie ridicată. Pentru a fi întotdeauna la înălțimea așteptărilor, OPPO Reno6 este echipat și cu tehnologia de încărcare rapidă Super VOOC 2.0 de 65W care permite încărcarea completă și în siguranță a bateriei în doar 35 de minute. De asemenea, în doar 5 minute bateria telefonului ajunge la 25%, ceea ce permite o redare continuă timp de 4 ore a conținuturilor video


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Translate

libris.ro
Nu pierde
© all rights reserved
made with by templateszoo