Postul public de televiziune si-a anuntat noutatile pentru sezonul de toamna la cateva saptamani dupa startul obisnuit dat de televiziunile comerciale.â

Pe TVR 1 zilele vor incepe de la 7.00 dimineața, atunci când la TVR 1 se vede  primul Telejurnal al zilei.

Doza de optimism vine și ea de luni până vineri, la 8.00 atunci când postul public ne propune matinalul Cu Capu-n zori, intr-o noua formula: Anca Mazilu și Mihai Răzuş. Lor li se alătură în transmisiuni live și reportaje Dorin Chioțea care va prezenta și emisiunea Dr. Chioţea, în care mersul la medic va avea un ton optimist, pozitiv și relaxat.

Rămâneți în continuare informați despre evenimentele zilei, la ora 12.00 pe TVR 2 și 14.00 pe TVR 1. De altfel, Ora de Știri revine la TVR 2, ca principală emisiune informativă a postului, de luni până duminică, de la 6 seara. Iar la TVR 1, Telejurnalul de la ora 20.00 vă aduce în case cele mai importante subiecte ale zilei.

Evenimentele fierbinți sunt în continuare analizate la Tema Zilei, pe TVR 1, de la ora 21.00, de marți până vineri.

O nouă emisiune, Referendum, va fi moderată de Mihai Rădulescu. Referendum va fi un program de dezbatere pe teme de actualitate şi larg interes public, construit sub forma unei competiţii între două tabere. Confruntarea va fi jurizată de telespectatori.

Și cele mai iubite vedete se întorc din această toamnă la Televiziunea Română, cu ediții în premieră.

Ajunsă la sezonul cu numărul 7, emisiunea realizată de Paul Surugiu Fuego va așteaptă, din 10 octombrie, la TVR 2, cu exclusivități, invitați de marcă și voie bună.

De luni până joi, concurenți de toate vârstele își testează cultura generală în sezonul al 9 lea al emisiunii Câștigă România, prezentată de Virgil Ianțu.

La TVR 1, talentul nu are vârstă. Iar folclorul își caută Vedeta populară în singurul talent show de muzică populară din România.

Toamna aceasta, la TVR se văd și competiții sportive importante. TVR 1 va difuza meciuri de handbal, rugby și fotbal.