evomag.ro

Recent

latest

Vodafone spune că a primit certificarea pentru cea mai bună experiență de utilizare a internetului fix din România

Operatorul de telecomunicații Vodafone, anunță că a primit certificarea pentru cea mai bună experiență de utilizare a internetului fix din România

vineri, octombrie 15, 2021

/ by Bogdan Chirea
Supernet Fibra Vodafone


Operatorul de telecomunicații Vodafone, anunță că a primit certificarea pentru cea mai bună experiență de utilizare a internetului fix din România pe baza scorului general obținut în urma evaluării de către auditorul german independent Umlaut a peste cinci milioane de eșantioane de trafic de internet colectate în perioada martie – august 2021. Aceasta este prima astfel de certificare conferită de auditorul Umlaut unui operator de rețea de internet fix din România. 

Serviciul de internet prin fibra optică al Vodafone, preluat în urma achiziției operatorului UPC, a fost denumit Supernet Fibră și a obținut un scor total de 866 puncte dintr-un maxim posibil de 1.000 de puncte, cu un avans de 24 de puncte față de următorul clasat și de 239 de puncte faţă de operatorul situat pe ultimul loc, fiind cotată de către umlaut ca asigurând cea mai bună viteză medie de descărcare a datelor și performanțe notabile în ceea ce privește viteza de încărcare.„Investim în rețeaua Supernet Fibră a Vodafone atât pentru extinderea ei, în special în zonele cele mai izolate și lipsite de orice fel de acces la servicii de telecomunicații, cât și pentru îmbunătățirea calității serviciului de internet fix, pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare a internetului fix atât acasă, cât și la birou. Când eforturile echipelor noastre sunt recunoscute prin testele și certificările obținute, dar și prin reacțiile primite din partea clienților, suntem și mai motivați să continuăm. Digitalizarea începe cu rețele de telecomunicații fiabile, extinse până în cel mai îndepărtat sau izolat colț de țară, capabile să susțină accesul tuturor la servicii, educație, sănătate, divertisment. Rămânem, astfel, consecvenți angajamentului nostru de a asigura acces egal la un viitor digital tuturor cetățenilor investind în rețelele Vodafone pentru a oferi cele mai bune servicii și acoperire acolo unde este cea mai mare nevoie de ea”, a declarat Cătălin Buliga, Chief Network Officer Vodafone România și Head of Networks Development for Europe Cluster Markets.

Catalin Buliga

Supernet Fibră de la Vodafone oferă viteze de internet de până la 1Gbps, conexiune stabilă și o experiență Wi-Fi foarte bună prin intermediul router-ului Super Wi-Fi. În prezent, rețeaua Vodafone Supernet Fibră acoperă peste 3,3 milioane de gospodării din mediul rural și urban.

Raportul complet al celor de la Umlaut poate fi citit aici. 

Recent, rețeaua 5G a Vodafone a fost confirmată de același auditor german umlaut drept cea mai fiabilă rețea 5G din România, obținând totodată cel mai mare punctaj în ceea ce privește performanța serviciilor de date mobile. Recunoașterea vine la trei ani de la lansarea sa, fiind prima rețea 5G disponibilă în România. Totodată, aceasta este cea de-a șaptea recunoaștere pentru rețeaua mobilă a Vodafone România în urma campaniilor de măsurări comparative realizate de umlaut și care au vizat toate rețelele mobile din România.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Translate

Citește-ne și pe Google News

litera.ro
Nu pierde
© all rights reserved
made with by templateszoo