ACCES DIRECT


După ce s-a desctorosit de show-ul lui Capatos, Antena 1 s-a decis sa scape si de alta emisiune care s-a transformat într-o pată neagră greu de scos. Acces Direct, show-ul prezentat de Mirela Vaida, care a adus amenzi usturatoare statiei urmează să fie scos din grila de programe a postului Antena 1.

Acces Direct va fi mutat de la incepului anului 2022 pe Antena Stars, conform informatiilor din piata,  insa pentru finalul an se pare că mutarea se va baza pe slotul orar de la Antena 1. Mai exact, din 2 decembrie Acces Direct se va vedea doar o ora pe zi , de la ora 16.

Din 2 decembrie, Antena 1 va avea un jurnal la ora 17. Noul Observator se mută de pe slotul orar 16-16:30 și urmează să fie difuzat de la 17, avand 3 prezentatori: Laura Nureldin, Cătălin Oprișan și Florin Căruceru, plecat de la Prima TV.

Antena 1 difuzează un promo în care anunță schimbarea, noul jurnal urmând să fie difuzat de luni - vineri inainte de emisiunea concurs Prețul Corect.



Acces Direct s-a remarcat în ultimii ani cu amenzi de la CNA ce au culminat cu intreruperea transmisiei postului Antena 1 pentru 10 minute. Un fel de info magazin, Acces Direct s-a remarcat prin exploatarea unor personaje usor de manipulat, precum Vulpita si Viorel. Dar producatorii emisiunii au exagerat la maxim si cazuri sociale diverse, accidente sau crime.

La Antena Stars a fost mutata si emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show, care a fost extinsă atât ca durată cât și ca zile de difuzare. Sefii Intact și-ar dori ca Acces Direct să beneficieze de același tratament, și anume extinderea numărului de ore.

Mutarea de pe Antena 1 i-a revoltat atât pe Mirela Vaida cât și pe producătorul emisiunii care nu sunt de acord cu această decizie. Reacțiile staff-ului n-ar fi fost deloc pe placul șefilor de la Intact. Astfel că toți cei care s-au „răzvrătit” au fost înștiințați că ori acceptă mutarea, ori li se desface contractul, inclusiv prezentatoarea Mirela Vaida care ar incasa un salariul lunar de 5000 de euro si care nu ar fi de acord sa presteze mai mult pentru aceiasi bani.