bob concierge


FORTIM Trusted Advisors, companie romaneasca, membra a Aliantei BNP Paribas Real Estate, a coordonat procesul de relocare pentru Bob Concierge, un start-up inovational, care a introdus pe piata romaneasca dispozitive automatizate de vanzare de produse si servicii pentru complexele rezidentiale. Noile birouri vor ocupa 1.058 de mp patrati la etajul 3 al One North Gate Pipera, parte din One United Properties. Contractul include de asemenea 30 de locuri de parcare si are o valabilitate de 5 ani.

Necesitatea relocarii birourilor Bob Concierge vine in contextul dezvoltarii business-ului si expansiunii echipei, ceea ce a necesitat un spatiu mai mare pentru desfasurarea activitatii. Bob Concierge, startup-ul romanesc, cu capitalul investit de grupul investitional american NCH Capital, a lansat in 2019 reteaua de automatele inteligente, amplasate in scarile de bloc sau in lobby-urile companiilor. FORTIM a coordonat procesul de relocare, de la consultanta si identificarea celor mai bune oportunitati pe segmentul de birouri, pana la finalizarea contractului de inchiriere a noului spatiu. 

“2021 a fost un an efervescent pe piata inchirierilor si al relocarilor de birouri, mentinandu-ne estimarea de crestere a pietei cu 15-20% pana la finalul anului fata de anul trecut. In plus, calitatea de Green Office a noilor birouri, certificarea Breeam, eficienta energetica si standardele moderne de amenajare a spatiului se pliaza nevoilor unei companii in plina dezvoltare, cum este Bob Concierge, care pune accent pe inovatie, flexibilitate si eficientizare”, a declarat Nicolae Ciobanu, Managing Partner – Head of Advisory FORTIM.
Nicolae Ciobanu, Managing Partner – Head of Advisory FORTIM.

 “Birourile din cladirea One North Gate Pipera au corespuns cel mai bine cerintelor noastre. Ne-am dorit sa oferim angajatilor un spatiu de lucru modern, confortabil si sa ne asiguram ca in interiorul lui putem lucra eficient si dezvolta rapid businessul. Noul nostru sediu va avea o mai buna vizibilitate, fiind intr-o zona usor accesibila si bine conectata la mediul de business din capitala”, a declarat Mihail Girnet, CEO Bob Concierge.

Tranzactia vine dupa ce la inceputul acestei luni Fortim a asistat Grohe Romania in procesul de relocare in cladirea Millo Offices, incadrata in clasa A, unde a ocupat 520 mp. Aceasta noua tranzactie confirma faptul ca, in procesul de relocare, companiile se aliniaza standardelor moderne de sustenabilitate, optand pentru birouri spatioase si cu un nivel ridicat de eficienta energetica.

In ceea ce priveste disponibilitatea birourilor moderne, studiile Fortim indica un stoc total de 3,85 milioane mp in Q3 2021, urmand ca acesta sa creasca la 4 milioane de mp in 2022, odata cu livrarea de dezvoltatori a noilor proiecte. Valoarea medie pentru chiria "prime" se mentine constanta la valoarea de 18,5-19 euro/mp/luna.