tralala tv


Postul de televiziune pentru copii TRALALA TV a inceput sa emita la aproApe un an de la obtinerea licentei de la CNA. 

TraLaLa este un brand care, de peste 8 ani, aduce bucurie copiilor, părinților și educatorilor din România. Lansat în 2012, TraLaLa este acum canalul numărul 1 de YouTube din România, avand peste 7.5 MILIOANE DE VIZITATORI UNICI ȘI PESTE DE 100 DE MILIOANE DE VIZUALIZĂRI lunar.


Oficialii postului spun ca in ultimele luni au avut de indeplinit mai multi pasi legislativi si ca abia in luna octombrie oficialii CNA au autorizat studio-ul si functionarea postului.

Fondatoarea brandului TraLaLa, Cristina Badan, a declarat că structua programului tv „se bazează pe programul zilnic ideal al unui preşcolar, de aceea sunt foarte bine gândite plasările de programe. Dimineaţa începe cu melodii educative dar dinamice, care încurajează la mica înviorare, iar după-amiază emisiunile vor permite copiilor să se odihnească puţin, mai ales că vor avea si o oră de engleză. Programul de seară va descărca energia de peste zi a celor mici şi îi va pregăti pentru seară. Începând cu ora 21:00, cântecele TraLaLa, atât de îndrăgite de către copii şi părinţi, îi va ajuta pe cei mici să adoarmă.”


Momentan, postul de televiziune este disponibil pentru preluare gratuita de catre operatorii de cablu interesati, nici unul din marii operatori neintroducand postul tv in grila sa. Parintii interesati pot solicita celor de la Orange, Digi sau Vodafone, introducerea postului in grila de programe. 

Programele Tralala TV sunt disponibile pentru retransmisie atat in format SD cat si in format HD.