Sodexo România, lider de piaţă în domeniul beneficiilor extra-salariale și a serviciilor pentru îmbunătăţirea calităţii vieții angajaţilor, a încheiat un parteneriat cu Cinema City pentru a permite clienților săi să folosească cardurile Gusto Pass, Cadou Pass şi Cultura Pass în toate locațiile Cinema City din ţară.

Parteneriatul permite utilizarea mai multor tipuri de carduri de beneficii Sodexo în cinematografe, oferind fanilor cinematografului posibilitatea de a se bucura de momente speciale, de petrecere a timpului liber şi de relaxare. Utilizatorii Sodexo pot cumpăra bilete de film de la casele de bilete ale cinematografelor cu cardurile Cadou Pass și Cultura Pass și pot folosi cardurile Gusto Pass și Cadou Pass în zona de snack bar a cinematografelor. Plata cu cardurile Sodexo este disponibilă şi pentru zonele VIP.

„Acest parteneriat consolidează viziunea noastră de a oferi beneficiarilor o experiență semnificativă în călătoria lor alături de Sodexo. Ne concentrăm eforturile în direcţia extinderii și diversificării rețelei noastre de parteneri și dorim să oferim beneficiarilor nostri cât mai multe opțiuni pentru a-și folosi cardurile și pentru a-şi satisface o paletă cât mai largă de nevoi de divertisment. Achiziția online de bilete la film va fi pasul următor în direcția digitalizării, care va oferi confort și siguranță consumatorilor noștri. În același timp, sperăm ca prin această inițiativă să putem aduce puțină speranță și bucurie pe chipurile oamenilor, măcar pentru câteva ore, în contextul pandemic actual”, a declarat Manuel Fernandez Amezaga, CEO Sodexo BRS România. 



“Pentru Cinema City, spectatorul este cel mai important, iar oferirea de experiențe memorabile este prioritatea noastră. Într-o perioadă plină de provocări, cinematograful rămâne spațiul cel mai potrivit pentru relaxare și divertisment de calitate. Parteneriatul cu Sodexo oferă iubitorilor de cinema posibilitatea de a se bucura de cele mai spectaculoase producții și de momente speciale alături de cei dragi. Astfel, fanii sunt așteptați la cinema pentru a lua parte la maratonul celor mai bune filme ale finalului de an - Dune, Eternii, Casa Gucci, Encanto, Vânătorii de fantome, Spencer, West Side Story, Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă, Matrix Renașterea”,  spune Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

Prin acest parteneriat, cinefilii au acces în toate cele 27 locatii multiplex Cinema City din țară: București, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Buzău, Cluj, Constanța, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galați, Iași, Piatra Neamț, Ploiești, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu-Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

„Parteneriatul nostru cu Cinema City, cel mai mare operator de cinema din Europa Centrală și de Est este o premieră pe piața emitenților de bilete, extinzându-ne portofoliul de cinematografe, teatre și muzee, pe zona culturală. Vom continua să adăugăm astfel de parteneri în perioada următoare, deoarece credem că zona culturală este esențială pentru viața și bunăstarea noastră”, a declarat Silviu Stefan, National Sales Manager, Sodexo BRS România.