Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Recent:

latest

Ads Place

TVR s-a răzgândit... vrea la Eurovision 2022

Deși a trecut de mult termenul când ar fi trebuit să anunte EBU planurile de participare la ediția din 2022 a Eurovision, TVR a anunțat că v...

eurovision romania

Deși a trecut de mult termenul când ar fi trebuit să anunte EBU planurile de participare la ediția din 2022 a Eurovision, TVR a anunțat că va participa la concurs... deși inițial se vehicula că nu va fi așa.

Consiliul de Administraţie (CA) al SRTv a aprobat participarea României la cea de-a 66-a ediţie a Eurovision Song Contest (ESC). Decizia privind participarea Romaniei la ESC 2022 a fost luată în cadrul ședinței din această săptămână a Consiliului.

Televiziunea Română va organiza, în perioada următoare, Selecția Națională, pentru alegerea reprezentantului țării noastre la ESC 2022.

„Mă bucur că voi trăi, din nou, emoțiile competiției Eurovision și sper că revenirea la sistemul selecției naționale să fie de bun augur. Orice competiție atrage performanță și oferă o șansă fiecărui artist care dorește să își reprezinte țara pe scena celui mai mare concurs muzical din lume”, a declarat Iuliana Marciuc, manager de proiect al ediției din acest an.
Pentru mine este o mare provocare, am experiența mai multor selecții naționale, am avut onoarea de a fi șefa delegației României și cred cu tărie în capacitatea noastră, a echipei TVR, de a obține o nouă calificare în finala Eurovision”, a adăugat vedeta TVR.

În următoarele zile, echipa de organizatori va definitiva toate detaliile legate de Selecția Națională, urmând ca acestea să fie comunicate în cel mai scurt timp: 

„Până la sfârșitul săptămânii, vom anunța startul înscrierilor pentru Selecția Națională și regulamentul competiției, astfel încât să aflăm cât mai repede cu cine mergem la Torino și să avem cât mai mult timp pentru pregătirea show-ului”, a dezvăluit Iuliana Marciuc.

Italia organizează pentru a treia oară Eurovision Song Contest, la Torino, cu semifinalele pe 10 şi 12 mai şi finala pe 14 mai 2022.

România nu a obținut calificarea în finala de anul acesta după ce reprezentanta noastră, Roxen, a avut o evoluție neconvingătoare.

Nu este clar dacă postul public va merge pe aceiași rețetă, semnarea unui parteneriat cu o casă de discuri care va oferi un artist, urmând să fie aleasă o piesă câștigătoare, dintr-o serie de propuneri. 

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Latest Articles