Zyxel  Networks, lider în furnizarea de soluții de afaceri și SOHO sigure, bazate pe AI și cloud, a anunțat astăzi disponibilitatea API-ului  Cloudbox de la Avira OEM, parte a ofertelor NortonLifeLock.  Serviciul Cloud Sandbox de la Avira se integrează cu firewall-urile Zyxel  Advanced Threat Protection (ATP). Disponibilă acum, această integrare oferă IMM-urilor rate și mai mari de detectare a amenințărilor Zero Day și pentru a contracara amenințările necunoscute.

 Potrivit informațiilor de securitate analizate de ZyXEL, aproximativ 100 de milioane de amenințări necunoscute au fost detectate în fiecare an și 70% dintre acestea au fost ascunse în fișiere PDF sau ZIP care pot surprinde cu ușurință angajații sau utilizatorii rețelei. Riscurile tot mai mari fac mai importantă ca niciodată implementarea unei soluții care ajută la protejarea companiilor împotriva atacurilor zero-day și necunoscute, iar asta oferă integrarea serviciilor Zyxel și Avira Cloud Sandbox.  Cu tehnologia sandboxing, firewall-urile ZyXEL pot limita automat fișierele rău intenționate într-un mediu sigur și  pe baza soluției sandbox, unde pot fi testate pentru a determina dacă sunt sigure înainte de a fi lăsate să treacă prin firewall.

Prin această integrare a produselor, Zyxel își continuă angajamentul față de clienți prin furnizarea de soluții de securitate all-in-one care sunt concepute special pentru IMM-uri. Utilizatorii vor beneficia de o arhitectură revoluționară de sandboxing cu performanțe deosebite, care permite rate de detecție mai bune și timpi de răspuns mai rapizi la atacurile de tip zero-day. Aceasta înseamnă că administratorii de rețea sunt dotați cu instrumentele potrivite pentru a opri amenințările potențiale rapid și eficient, protejând astfel activele valoroase ale afacerii. 

Pe lângă îmbunătățirile sandbox, utilizatorii firewall-urilor ATP de la Zyxel vor putea profita de un flux continuu de informații despre amenințări de ultimă oră, identificate de alte firewall-uri ATP din întreaga lume. În plus față de primirea actualizărilor periodice ale semnăturilor nou semnalizate din surse de încredere, o prezentare a acestei baze de date extinse privind amenințările se va asigura că utilizatorii au o soluție cuprinzătoare pentru a-și proteja activele de rețea și de afaceri împotriva amenințărilor în evoluție. 

"Companiile înțeleg că peisajul amenințărilor evoluează constant și că este important să avem măsuri care să poată ține pasul. Odată cu integrarea serviciului Cloud Sandbox al Avira, parte a  NortonLifeLock, suntem  capabili să  oferim o soluție cuprinzătoare îmbunătățită de sandboxing care vizează în mod specific piața IMM-urilor, pentru a le oferi  liniștea că sunt protejați atât de amenințări cunoscute, cât și de necunoscute", a declarat dl Nathan Yen, AVP al Unității de afaceri Gateway a Zyxel.  

Noul serviciu Zyxel  este disponibil pentru clienții ATP Firewall în pachetul de licențe Gold Security Pack. Utilizatorii care au achiziționat această licență vor fi actualizați automat la noul serviciu Zyxel,  fără a fi necesare acțiuni și cheltuieli suplimentare.