AMC Networks International (AMCNI) și M7 Group, deținut de Canal+, și-au extins parteneriatul pentru conținut online în Europa Centrală și de Est.

Drept urmare, abonații platformelor TV ale Grupului M7 din Ungaria, Republica Cehă, Slovacia și România vor avea acces la conținut VOD legat de canalele emblematice ale AMC, JimJam, Minimax, Spektrum și TV Paprika. În total, 40 de ore de conținut nou vor fi disponibile în direct în Ungaria și aproape 30 de ore în Republica Cehă, Slovacia și România începând de la începutul acestei luni.

Comentând dezvoltarea, Stefano Colombo, VP Content la M7, a declarat: 

„Suntem foarte mulțumiți de continuarea și consolidarea în continuare a parteneriatului nostru de lungă durată pe piețele din Europa Centrală. Noul acord oferă abonaților noștri și mai mult din gama de conținut atractivă și diversificată a AMCNI în toate genurile, consolidând astfel ofertele noastre la cerere. Așteptăm cu nerăbdare o cooperare fructuoasă în următorii ani”.

Levente Málnay, EVP/MD al AMCNI, a adăugat: 

„Oferirea publicului cu conținut exclusiv și apreciat a fost întotdeauna scopul nostru. Suntem recunoscători că avem un partener precum M7 Group, cu care acest acord VOD semnificativ îmbogățit, va aduce clienților M7 din Europa Centrală o selecție mai largă de divertisment premium la cerere în următorii ani”.

AMC Networks International, divizia globală a AMC Networks, oferă o programare distractivă și apreciată, care ajunge la abonați din peste 130 de țări și teritorii. AMCNI constă din mărci globale, precum și din canale populare, recunoscute la nivel local, în diferite genuri de programare. În România grupul operează mai multe canale precum Minimax, JimJam, TV Paprika, AMC, Film Cafe, CBS Reality, Extreme Sports.

M7 Group S.A., o companie din Grupul CANAL+, este unul dintre cei mai mari operatori din Europa de platforme TV prin satelit și IP și are sediul în Luxemburg. M7 Group folosește diferite mărci în diferite țări: Skylink și Freesat în Cehia și Slovacia, Canal Digitaal în Olanda, TV Vlaanderen și TeleSat în Belgia, HD Austria în Austria, Direct One în Ungaria și Focus Sat în România. Toate mărcile oferă pachete personalizate pentru clienți adaptate la cultura și limba locală din aceste țări. Astăzi, 

M7 Group are peste 3 milioane de abonați si ofera sute de servicii de radio și televiziune prin satelit și IP la calitate digitală și HD. Din 2011, M7 Group oferă, de asemenea, servicii de bandă largă și de telefonie clienților săi din Țările de Jos și Belgia. M7 Platform Services oferă radiodifuzorilor soluții de distribuție end-to-end pentru recepția DTH, cablu și IPTV.