Recent

latest

Antena 1 a castigat pariul cu Singur Acasa si a dominat audientele

luni, decembrie 06, 2021

/ by Bogdan Chirea
singur acasa antena 1

Postul de televiziune Antena 1 a cumparat anul acesta drepturile de difuzare pentru seria Singur Acasa, despre care am scris aici.

Carcotasii s-au grabit sa arunce cu pietre si sa declare ca nu se uita la acest post de televiziune din principiu si au declarat ca indiferent de situatie tot PRO TV va fi lider de audienta.

Chiar daca singura reactie a celor de la PRO TV a fost sa difuzeze un episod in reluare din Las Fierbinti, o artilerie grea cum spun unii, Antena 1 a reusit totusi sa castige razboiul audientelor.

Prima parte din serie Singur Acasă a fost urmărită de pe 2,3 milioane de telespectatori din toată ţara, sâmbătă seara, in intervalul orar 20:00 - 22:05 cat a fost difuzat filmul. Din cele 2 ore si 5 minute, putem spune ca 35 de miunte au reprezentat reclame si promo-uri, din cele 103 minute, cat dureaza filmul, postul a taiat genericul de final.

Singur Acasă 1 a scos audienţe mai bune decât anul trecut, când a fost difuzat pe Pro TV. Atunci, filmul cu Macaulay Culkin a fost urmărit de aproximativ 2,2 milioane de telespectatori.

Sâmbăta viitoare Antena 1 va difuza a doua, si ultima parte cu Macaulay Culkin în rol principal, si cea în care apare și fostul președinte american Donald Trump.

De notat că acesta este singurul an când Antena 1 difuzează seria, pentru următorii 3 ani drepturile de difuzare urmând să revină la Pro TV.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Translate

libris.ro
Nu pierde
© all rights reserved
made with by templateszoo