asbis românia

ASBISc Enterprises Plc, distribuitor cu valoare adăugată, dezvoltator și furnizor de produse, soluții și servicii IT și IoT pe piețele în creștere din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, își extinde contractul de distribuție existent cu Vertiv și în Țările Baltice. Vertiv este un furnizor global de infrastructură critică și soluții de continuitate a activității.

ASBIS este distribuitor de produse Vertiv în România, Bulgaria și Cipru, iar contractul care tocmai a fost semnat va extinde cooperarea pe piețele din Lituania, Letonia și Estonia. De asemenea, se va extinde și portofoliul de produse Vertiv din oferta ASBIS. 

Portofoliul ASBIS va fi completat cu soluțiile Vertiv pentru alimentare neîntreruptibilă (UPS), răcire și condiționare a aerului de precizie, distribuție a energiei, dulapuri rack și sisteme de management IT, inclusiv mărcile Vertiv recunoscute la nivel internațional, cum ar fi Liebert® pentru UPS-uri și sisteme de răcire, unități de distribuție a energiei în rack Geist™ (rPDU) și Avocent® pentru accesul la distanță și monitorizarea infrastructurii.

Acordul crește disponibilitatea regională a tehnologiilor Vertiv pentru a sprijini implementările de edge computing, IoT și 5G și oferă mai mult suport local pentru revânzători și integratori. Vertiv va furniza, de asemenea, servicii de întreținere și reparații în regiune.

Costas Tziamalis, Board Member of ASBISc Enterprises PLC, a declarat: „Extinderea parteneriatului nostru de distribuție cu Vertiv și în alte țări este dovada unei colaborări puternice. Dezvoltarea portofoliului de produse destinate afacerilor este foarte importantă pentru noi, motiv pentru care dorim să deținem și mai multe competențe în domeniul infrastructurii pentru centrele de date, iar Vertiv are un portofoliu cuprinzător de soluții și servicii care ajută la abordarea cerințelor din ce în ce mai complexe ale clienților finali din domeniul infrastructurii critice”. 

Ante Maršić, Channel Sales Leader de la Vertiv pentru Europa Centrală și de Est, a adăugat: „Vrem să fim cât mai aproape de partenerii noștri, astfel că extinderea prezenței noastre în statele baltice a fost crucială pentru noi. Soluții de încredere, suport local de vânzări, traininguri dedicate și un program de parteneriat cu stimulente financiare atractive - sunt convins că revânzătorii din Lituania, Letonia și Estonia vor putea beneficia și mai mult de ele datorită cooperării extinse cu ASBIS”.