Ironie sau gluma, DIGI (RCS-RDS) a introdus in grila sa de programe un nou canal de televiziune muzical. La putin timp dupa, acesta a disparut așa cum a si aparut, insa explicatia a aparut in conturile de utilizatori ale abonatilor. Postul de manele este pay TV, adica la fel ca si HBO trebuie sa scoti bani din buzunar daca vrei sa urmaresti Balcan Music TV.

Balcan Music TV este un post de manele ce a obtinut licenta din partea CNA inca din anul 2019. Reprezentantii postului au declarat de atunci ca vor sa fie un post de te televiziune in sistem pay-TV. 

Deși nu este in stare sa introduca in grila sa de programe canale cu continut premium precum Animal Planet, Discovery Science, Film Box, ca sa dam doar un exemplu si nici sa introduca versiuni HD ale unor canale deja existente in grila, Digi s-a aratat extrem de intelegator si deschis sa creeze un pachet extra, pentru un post de manele care nu a fost in stare nici macar sa creeze acele burtiere pentru a afisa titlurile melodiilor redate.

Postul de manele Balcan Music TV vrea 1,4 lei pe luna pentru ca abonatii sa vada un soi de playlist de Youtube, pus pe TV, doar ca pentru asta ar trebui sa scoata niste bani din buzunar.

Vorbim de un canal de televiziune care in 2021 nu are decat o simpla pagina de Facebook.