premier league

Postul de televiziune DigiSport, care este operat de RCS&RDS, a castigat drepturile de transmisiune TV a meciurilor de fotbal din Premier League pentru următoarele trei sezoane impreuna cu canalele Look Sport, detinute de trustul Clever Media. 

Dupa 8 ani de zile, meciurile de fotbal din campionatul Angliei nu se vor mai vedea pe Eurosport 1

Digi Sport va difuza, începând cu anul 2022, următoarele 3 sezoane ale celei mai puternice competiții de fotbal din Anglia, Premier League (2022/2023, 2023/2024, 2024/2025) alături de Look Sport.

Drept urmare, pentru prima dată în istoria sa, Digi Sport, va difuza simultan toate cele cinci ligi europene de fotbal de top – Bundesliga, LaLiga, Ligue 1, Serie A și Premier League.

Comentând evoluția, Serghei Bulgac, CEO Digi/RCS&RDS, a declarat: „„Ne face plăcere să anunțăm că Digi Sport va transmite următoarele trei sezoane ale campionatului Premier League, conținut care completează perfect varietatea de competiții sportive adusă în casele a milioane de fani ai fotbalului și ai sportului în general. Conținutul de calitate, echipa de profesioniști, entuziasmul și experiența lor, și, nu în ultimul rând, notorietatea ne ajută să fim lideri pe piața canalelor sportive din România”, a declarat Serghei Bulgac, CEO DIGI | RCS & RDS.

Abonații Digi vor putea urmări meciurile din Premier League pe canalele Digi Sport, pe Digi 4K, pe site-ul www.digisport.ro, dar și prin aplicația online gratuită Digi.

Pe de alta parte, Look Sport, detinut de grupul Clever Media, va oferi meciurile in direct pe canalele sale dar si prin intermediul platformei sale contra cost Prima Play.

Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din GooglePlay sau AppStore.