evomag.ro

Recent

latest

Netflix aduce noi functii in aplicatie: cum faci ordine in lista "Continua sa vizionezi"

De multe ori se intampla sa incepi vizionarea unui film sau serial pe Netflix si sa renunti la el pentru ca nu iti mai place.

marți, decembrie 14, 2021

/ by Bogdan Chirea
netflix


De multe ori se intampla sa incepi vizionarea unui film sau serial pe Netflix si sa renunti la el pentru ca nu iti mai place. Dar acestea vor aparea in continuare pe prima pagina a plaformei de video streaming.

Nu este ușor să reușești să-ți golești complet inboxul, dar de ce n-ai încerca să ai la fel de mult entuziasm și în legătură cu rândul "Continuă vizionarea?" de pe Netflix. Platforma spune ca a înțeles ce îți dorești și, de aceea, a creat pentru abonați o nouă modalitate de a oferi o nouă configurare rândului Continuă vizionarea.

Începând de astăzi, abonații din întreaga lume pot șterge un film sau un serial din rândul Continuă vizionarea pe toate dispozitivele, inclusiv pe televizor, totul cu un singur clic. Pur și simplu dă clic pe un film sau pe un serial și alege Ștergere din rândul Continuă vizionarea din opțiunile de pe pagină. De asemenea, dacă te răzgândești, poți să anulezi ștergerea respectivă dacă dai clic pe butonul săgeată înapoi. 


Indiferent dacă ștergi o nouă alegere care nu te-a convins, o mai veche preferință pe care ai vizionat-o deja de prea multe ori sau aplici metodele lui Marie Kondo întregului rând, acest nou buton îți permite să-ți menții rândul Continuă vizionarea mereu proaspăt și plin cu filme și seriale pe care abia aștepți să le vizionezi.

Această funcție este deja disponibilă atât pe web, cât și pe dispozitivele mobile și cei de la Netfix spun ca sunt încântați să extinda aceeași posibilitate și pe televizoare.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Translate

Citește-ne și pe Google News

litera.ro
Nu pierde
© all rights reserved
made with by templateszoo