seriale netflix

Licentierea productiilor este o tema de care multi abonati ai serviciilor de streaming nu tin cont atunci cand decid sa inceapa sa urmareasca un serial intins pe mai multe sezoane.

Netflix este insa printre putinele astfel de servicii care alege sa anunte utilizatorii ca disponibilitatea unei productii este limitata.

Dupa ce a pierdut serialul Friends, cel mai celebru sitcom din toate timpurile, platforma de video streaming va pierde de la inceputul lunii ianuarie alte doua seriale de comedie destul de celebre.

Serialul How I met your Mother (Cum am cunoscut-o pe mama voastră) poate fi urmarit pe platforma Netflix pana pe 31 decembrie. Serialul de comedie a rulat timp de 9 sezoane si a fost printre putinele productii care a reusit sa obtina aprecierea fanilor, dupa Friends. De altfel, de la inceputul anului viitor va fi difuzat si un sequel intitulat How I met your Father, difuzat pe platforma Hulu, si care va avea 10 episoade.


31 decembrie 2021 va fi și ultima zi când fanii „Modern Family”/„O familie modernă” vor putea urmări pe Netflix serialul cu Ed O’Neill, Sofía Vergara, Ty Burrell și Jesse Tyler Ferguson în rolurile principale. Serialul a fost disponibil, pentru o perioada de timp si pe plaftforma HBO GO. 

Ed O’Neil a făcut istorie în televiziune, interpretându-l pe celebrul Al Bundy. Actorul de comedie a revenit în mare formă în rolul de soț, părinte și bunic în cele 11 sezoane din „Modern Family”.


Nu este clar unde anume vor ajunge cele doua seriale, si daca vor mai putea fi urmarite pe alte platforme in viitorul apropiat. Anul viitor se anunta unul aglomerat in ceea ce priveste lansarea de noi platforme de continut video on demand in Romania.

Alte seriale care vor disparea de pe Netflix la finalul anului sunt Sons of Anarchy, Prison Break si Homeland.