evomag.ro

Recent

latest

Show online adus de SAGA la National Arena pe 1 decembrie

vineri, decembrie 03, 2021

/ by Bogdan Chirea
saga

SAGA Festival a sărbătorit Ziua Națională a României și mutarea pe National Arena printr-un foc de artificii spectaculos și un DJ set special susținut de Alex Parker. 

Show-ul, transmis live pe platformele online SAGA, PRO TV, Kiss FM și Kiss TV, a fost urmărit de peste 100.000 de oameni. Festivalul a devenit partener media cu aceleasi posturi de radio si televiziune care promoveaza si Untold si Neversea.

Tot miercuri seară, cei înregistrați pe sagafestival.com au fost primii care au putut cumpăra biletele pentru noua ediție. Începând de astăzi, toate categoriile de bilete, la cel mai mic prag de prețuri, vor fi puse în vânzare. Doar în luna decembrie acestea pot fi cumpărate prin sistemul de rate cu 10 euro depozit.

“Ne bucurăm că am putut fi împreună de Ziua Națională a României, pe National Arena. Locul acesta are un vibe anume, pe care-l poți experimenta odată ce ajungi aici, și sunt convins că este locul perfect pentru ceea ce urmează. SAGA este o mișcare a oamenilor care iubesc muzica electronică. Anul acesta, line-up-ul nostru va fi considerabil mai mare, vom aduce în România mai mulți artiști așteptați și iubiți de public. Este un loc în care ne dorim ca oamenii să fie parte din ceva special, unde imaginația lor să poată deveni realitate. SAGA este un festival care trece granițele. Aseară, printr-un eveniment special, am marcat faptul că avem o casă nouă. Am pus un steag aici pentru ceea ce va fi în iunie anul viitor”, a declarat Allan Hardenberg - CEO ALDA.

Afrojack, Marshmello și Timmy Trumpet sunt primii artiști anunțați în line-up-ul celei de-a doua ediții SAGA, care va avea loc pe 3, 4 și 5 iunie, la National Arena, în București. Alți artiști vor fi anunțați în curând. Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Translate

Citește-ne și pe Google News

litera.ro
Nu pierde
© all rights reserved
made with by templateszoo