Vodafone România va dota cu echipamente (tablete, laptopuri) și servicii de Internet mobil 141 de case de tip familial și centre de plasament din București și 23 de județe ale țării, respectiv: Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Buzău, Cluj, Covasna, Dâmbovița, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mureș, Neamț, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui. 

Astfel, în luna decembrie 2021, un euro pentru fiecare tranzacție (abonament nou și reînnoire de abonament) realizată de clienții Vodafone de mobil, internet și televiziune este redirecționat pentru achiziționarea de echipamente digitale pentru copiii și tinerii din case de tip familial și centre de plasament. 

De Crăciun, cadourile sunt, poate, mai așteptate ca oricând, iar gestul de a dărui e mai firesc ca niciodată. Pentru noi, la Vodafone, tehnologia și comunicațiile sunt esențiale, astfel că, ne dorim să ducem împreună cu clienții noștri magia Crăciunului în rândul copiilor din case de tip familial și centre de plasament dându-le acces la întreg universul care se deschide dintr-un ecran de tabletă sau laptop. În acest fel, le oferim bucuria de a învăța, de a se juca, de a comunica și de a-și îmbunătăți aptitudinile digitale. La Vodafone, credem în șanse egale la un viitor digital pentru toți și e parte din misiunea noastră să facilităm accesul la tehnologie celor care au cea mai mare nevoie de ea. Le mulțumim tuturor clienților care contribuie prin serviciile Vodafone pe care le folosesc la a crea magia Crăciunului pentru copiii instituționalizați”, a declarat Nedim Baytorun, Consumer Business Unit Director, Vodafone România.

Casele de tip familial și centrele de plasament implicate în proiect deservesc un număr de peste 1500 de copii și tineri cu vârste cuprinse între 7 și 26 de ani. Proiectul este inițiat și susținut financiar de Vodafone România și este implementat cu sprijinul Fundației Vodafone România, al Fundației Hope and Homes for Children România și al Asociației SOS Satele Copiilor România.

Crăciun magic și pentru clienți

Campania de responsabilitate socială pe care Vodafone o derulează este posibilă cu ajutorul clienților Vodafone existenți, dar și al celor noi, pentru care compania a pregătit o ofertă dedicată de Crăciun. Astfel, la achiziția de abonamente de servicii mobile, în funcție de planul tarifar ales, clienții noi vor primi cadou tablete, căști wireless, asigurare la telefon sau internet nelimitat, la fel și la prelungirea abonamentului, în funcție de valoarea acestuia și de criteriile de eligibilitate.

Utilizatorii prepay care se portează în rețeaua Vodafone și optează pentru unul din abonamentele RED Infinity 22 sau RED 15 primesc un voucher de 50 de euro pentru achiziția unui telefon smart pe www.vodafone.ro, respectiv internet nelimitat timp de trei luni dacă își achiziționează unul din abonamentele RED 9 și RED 12. 

Nu în ultimul rând, toți abonații la serviciile mobile vor primi un voucher cadou în valoare de 50 de euro pentru achiziția unui telefon smart de pe www.vodafone.ro, până la sfârșitul anului. Totodată, clienții care achiziționează Oferta 6 la cartelă cu număr nou, o primesc la prețul de cinci euro, alături de un voucher în valoare de 50 de euro pe care îl pot folosi pe www.vodafone.ro, pentru achiziționarea unui telefon smart, fără abonament. De același voucher se pot bucura și clienții prepaid existenți care optează pentru orice ofertă începând cu Oferta 6.

Vodafone TV, cadou de Crăciun de la Vodafone

Pachetul de servicii cu Internet și televiziune Home Deal (Net500 +197 de canale TV) este disponibil de Crăciun la un preț promoțional de 9,9 euro/lună, alături de Vodafone TV cu opțiunea 4K oferite cadou clienților noi. Pentru clienții de servicii mobile, pachetul este disponibil la prețul de 7,9 euro/lună. Tot pentru clienții de servicii fixe, Vodafone oferă upgrade gratuit de la Net 300 la Net 500, până la 50 de canale TV extra pentru trei luni, gratuit, și Vodafone TV cadou la reînnoirea abonamentului.