jocurile olimpice

Discovery Communications plănuiește o acoperire de neegalat a Jocurilor Olimpice de iarnă Beijing 2022 pentru 50 de țări și teritorii.

În centrul acoperirii Discovery se află studioul său virtual cunoscut sub numele de The Cube, situat în Berlin, care se va manifesta acum ca o stațiune de iarnă cinematografică, cu poziții de prezentare și analiză imersive nelimitate pe mai multe niveluri ale stațiunii.

Acoperirea va fi disponibilă pentru toate cele 109 evenimente, cele mai multe evenimente acoperite pana acum de la jocurile de iarnă, de la locațiile orașului din Beijing până la regiunile muntoase Yanging și Zhangjiakou.

James Gibbons, EVP, GM UK și Nordics, Discovery Inc, a declarat: „Modelul de distribuție și parteneriat pe mai multe platforme Discovery ne oferă o capacitate unică de a maximiza audiența și de a ajunge și de a servi spectatorii oriunde s-ar afla. Prin canalele și platformele de televiziune cu plată, difuzare gratuită, streaming, online și deținute și partenere ale noastre, putem aduce Jocurile și mult mai mult, pentru un public larg în Casa Jocurilor Olimpice din Europa.”


Din 2 februarie, Beijing 2022 va fi disponibil pentru vizionare la Discovery+ în Danemarca, Finlanda, Italia, Țările de Jos, Norvegia, Suedia și Regatul Unit. Pe toate celelalte piețe europene, cu excepția Rusiei, Jocurile Olimpice de Iarnă Beijing 2022 vor fi disponibile pe serviciile digitale ale Eurosport.

În România, Jocurile Olimpice de Iarnă Beijing 2022 vor putea fi vizionate pe canalele Eurosport 1,2 și 4K dar si pe platforma Eurosport Player. Canalele Eurosport 1 & 2 sunt disponibile pentru vizionare si în serviciile online ale operatorilor de cablu cu aplicatii dedicate: Digionline, Vodafone TV, Orange TV Go.

O parte din competitii au fost preluate spre difuzare si de postul de televiziune TVR: