Gardienii Galaxiei 3

Gardienii Galaxiei Vol. 3 va fi ultima apariție împreună a acestei echipe de Gardieni, a declarat vineri regizorul filmului, James Gunn.

„Filmul este incredibil de mare, este atât de mare și întunecat și diferit de ceea ce s-ar putea aștepta oamenii să fie”, a spus Gunn. „Acesta este sfârșitul pentru noi, aceasta este ultima dată când oamenii vor vedea această echipă de Gardieni.”

Gardienii actuali includ personajele Star-Lord, Gamora, Rocket, Groot, Drax, Mantis, Nebula și acum Thor.

Vorbind vineri la podcastul Hero Nation de la Deadline, Gunn a spus că a fost greu să filmezi filmul în timp ce trebuia „evitat omicron”, dar că au o distribuție și o echipă complet vaccinate.

„Vreau doar să fiu fidel personajelor și poveștii și vreau să le ofer oamenilor concluzia pe care o merită pentru poveste”, a adăugat Gunn.


Echipa Guardians a apărut anterior în Avengers: Infinity War și Avengers: Endgame, precum și în originalul Guardians of the Galaxy și Guardians of the Galaxy Vol. 2. Înainte de lansarea celui de-al treilea film, echipa urmează să apară în Thor 4: Love and Thunder, după ce l-am văzut ultima dată pe Thor plecând cu Gardienii la sfârșitul Endgame.

Va exista, de asemenea, un film specială de vacanță pentru Gardienii Galaxiei la sfârșitul anului 2022, a cărui acțiune va avea loc între Thor și Gardienii Galaxiei Vol. 3.