Recent

latest

LG PuriCare AeroTower lansat la CES 2022

LG PuriCare AeroTower a fost certificat de agenţiile internaţionale de testare precum Laboratoarele IBR pentru îmbunătăţirea calităţii aerului din spa

vineri, ianuarie 14, 2022

/ by Bogdan Chirea
LG Puricare

LG Electronics (LG) a lansat în cadrul CES 2022 o soluţie all-in-one pentru îmbunătăţirea aerului, gândită să asigure toate beneficiile unui purificator de aer, ventilator şi aerotermă într-un singur aparat modern şi elegant. Dezvoltat de la zero şi proiectat pentru a răspunde nevoilor cotidiene actuale, noul purificator de aer PuriCare™ AeroTower oferă un confort personalizat care face activităţile desfăşurate la interior mai plăcute şi mai confortabile.

LG PuriCare AeroTower este ideal pentru purificare şi curăţare la 360º a aerului cu ajutorul unuia dintre cele trei moduri pentru fluxul de aer: Mod încălzire, Mod ventilare şi Mod difuzare. Folosind Modul încălzire într-o zi răcoroasă, până la maxim 30 de grade Celsius, este capabil să crească temperatura din cameră cu cinci grade Celsius în mai puţin de 10 minute. Modul ventilator oferă o briză proaspătă, iar intensitatea aerului poate fi reglată în 10 trepte. Modul difuzare asigură o calitate optimă a aerului din spaţiile interioare în orice anotimp şi oferă aer curat, filtrat, îndreptat în sus şi spre exterior cu ajutorul difuzorului Air Guard, pentru o acoperire mai mare şi mai eficientă.

Folosind tehnologia Air Valley dezvoltată de LG, purificatorul creează un flux de aer care urmează o anumită traiectorie. Cunoscut ca „efectul Coandă“, acesta produce un flux de aer plăcut care poate fi simţit în toată camera. Ventilatoarele conice verticale ale purificatorului PuriCare AeroTower sunt foarte silenţioase, cu un nivel acustic de numai 23dB, iar design-ul cilindric, elegant, oferă un aspect modern care se potriveşte în orice decor. Cel mai nou model de purificator PuriCare LG va fi disponibil în două culori subtile şi sofisticate: bej şi argintiu.


LG PuriCare AeroTower a fost certificat de agenţiile internaţionale de testare precum Laboratoarele IBR pentru îmbunătăţirea calităţii aerului din spaţiile închise. Filtrele True HEPA pe mai multe niveluri captează 99,97% dintre particulele de diferite tipuri, cu dimensiuni chiar şi de 0,3 microni. Un alt beneficiu este oferit de tehnologia LG UVnano™ care foloseşte lumină ultravioletă-C pentru a reduce prezenţa bacteriilor acumulate adesea în ventilator.

Pe lângă performanţă şi eleganţă, noua soluţie LG pentru îmbunătățirea aerului este extrem de intuitivă, oferind utilizatorilor o experienţă excepțională. Aceştia pot verifica foarte uşor mai multe date despre calitatea aerului pe afişajul LCD al purificatorului sau folosind aplicaţia mobilă gratuită LG ThinQ™. Sistemele de operare Android şi iOS permit monitorizarea echipamentului în timp real şi reglarea setărilor înainte de a ajunge acasă.

„Noul nostru purificator de aer PuriCare AeroTower a fost creat ţinând cont stilul de viaţă actual“, a spus Lyu Jae-cheol, preşedintele LG Home Appliance & Air Solution Company. „Fie că este nevoie de răcirea, încălzirea sau purificarea aerului, acest echipament le poate face pe toate, oferind eficienţă şi eleganţă.“

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Translate

libris.ro
Nu pierde
© all rights reserved
made with by templateszoo