Recent

latest

Schneider Electric la CES 2022: casele viitorului – inteligente și sustenabile

Schneider Electric a prezentat la CES 2022 cele mai recente inovații în ceea ce privește casele inteligente și sustenabile

miercuri, ianuarie 19, 2022

/ by Bogdan Chirea

Schneider Electric a prezentat la CES 2022 cele mai recente inovații în ceea ce privește casele inteligente și sustenabile, ca parte a angajamen-tului său de a răspunde cererii în creștere, pentru soluții energetice durabile și sustenabile pentru locuințe. Inovațiile includ primele prize și întrerupătoare din industrie realizate din materiale oceanice și noi îmbunătățiri ale aplicației Wiser Energy Center.

Introducerea de noi tehnologii și schimbarea tiparelor de consum vor determina o scădere a nivelului global de emisii de CO2 cu 30% până în 2050, răspunzând unei nevoi obiective pentru viitor.

Potrivit unui sondaj recent realizat de Schneider Electric, 85% dintre oameni cred că eficiența ener-getică este cel mai important aspect al îmbunătățirii caselor și mai mult de jumătate (53%) consideră că este de datoria lor să reducă emisiile de carbon. Având în vedere că locuințele urmează să fie cel mai mare contributor la emisiile cu efect de seră în următorul deceniu, consumatorii cer soluții inova-toare care să le ofere control asupra modului în care energia este produsă, stocată și distribuită în casă.

„În ultimul an, casele noastre au fost supuse unei presiuni mai mari decât în orice moment din istoria recentă – de la incendii forestiere și întreruperi cauzate de temperatură, până la zăpadă și gheață care au cauzat întreruperi în alimentarea cu energie electrică. Nu este deloc surprinzător faptul că oamenii nu sunt doar dispuși, ci și pregătiți să acționeze pentru a diminua impactul schimbărilor cli-matice”, a declarat YiFu Qi, Executive Vice President, Home and Distribution Division la Schneider Electric. „Consumatorii realizează valoarea de a construi nu doar o casă inteligentă, ci și o casă in-teligentă și sustenabilă, iar accentul nostru pe inovare le permite să facă schimbări reale în casele lor, începând chiar de astăzi.”

Cea mai recentă versiune a aplicatiei Wiser Energy Center, lansată de Square D™ Energy Center din SUA, ajută la îndeplinirea obiectivelor globale de sustenabilitate ale viitorului locuintelor, oferind în mod convenabil energie inteligentă, sigură și durabilă/eficientă. Consumatorii au acum control deplin asupra modului în care energia este produsă, stocată și distribuită în casele lor. De ase-menea, pot trece de la surse de energie convenționale la surse alternative de energie – inclusiv bat-erii, energie solară sau generatoare – pentru a îmbunătăți eficiența energetică, a optimiza utilizarea energiei și a reduce costurile.

Schneider Electric este prima companie care oferă, la CES 2022, soluții din plastic oceanic reciclat care creează o economie circulară cu adevărat funcțională. Clienții pot contribui acum la reducerea poluării oceanelor alegând produse sustenabile – inclusiv întrerupătoare, prize și rame – fără a com-promite durabilitatea și stilul. Gama de produse Merten Ocean Plastic include un întrerupător realizat din plase de pescuit din poliamidă, colectate în largul coastei Indiei și a Mării Arabiei și prezintă sigla Ocean Plastic


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Translate

libris.ro
Nu pierde
© all rights reserved
made with by templateszoo