Viasat World a semnat acorduri cu trei producători și distribuitori importanți de conținut, asigurând o serie de programe pentru canalul său premium Epic Drama, ce marchează cea de-a 4-a aniversare de la lansarea sa pe piețele din Europa Centrală și de Est.

Un acord cu ITV Studios, a asigurat 138 de ore de conținut de calitate premium care implică seriale noi și care revin pe toate canalele. Acestea includ drepturi de difuzare pe servicii PAY TV sau on demand la toate titlurile plus SVOD, ca parte a ofertei.

Comentând despre dezvoltare, Karin Heijink, SVP de conținut, marketing și produse la Viasat World, a declarat: „Creșterea rapidă și succesul Epic Drama în CEE s-au datorat, fără îndoială, puterii conținutului pe care canalul l-a lansat în ultimii 4 ani. Asigurarea unor seriale dramatice de epocă atractice și palpitante, cum ar fi Sisi și Das Boot 3, precum și francize criminale mult îndrăgite precum Endeavour, vom reuși să încântăm publicul nostru fidel."

„Ca unul dintre cei mai mari agregatori de conținut din Europa aceste oferte considerabile dintr-un spectru de genuri cimentează parteneriatele noastre de lungă durată și importante cu cei mai buni distribuitori globali, inclusiv All3Media International, Beta Film, ITV Studios și Red Arrow, și vor continua să ofere vizionare convingătoare pe canalele noastre emblematice”.

Nicola Andrews, director de vânzări EMEA, ITV Studios, a adăugat: „ITV Studios are o relație de lungă durată cu Viasat World, oferind o mulțime de conținut scriptat și non-scriptat de înaltă calitate pentru canalele sale premium. Suntem încântați că am încheiat această înțelegere cu Viasat World, care va oferi cel mai bun conținut nou publicului său din ECE”.

Ben Packwood, senior manager de vânzări CEE, All3Media International a remarcat: „Suntem încântați că Epic Drama s-a descurcat bine pentru Viasat World, difuzând drame de epocă grozave care atrag publicul din întreaga regiune CEE. Suntem încrezători că noua noastră versiune a lui PD James detectiv clasic, Dalgliesh, vor captiva și vor distra cu narațiunea sa minunat elaborată despre cine nu cunoaște.

Veronika Kovacova, vicepreședintele vânzărilor și achizițiilor internaționale Beta Film pentru Turcia, Europa de Est și Polonia, a declarat: „În urma relației noastre de lungă durată cu Viasat World, suntem extrem de încântați că povestea legendară despre împărăteasa austriacă SISI și-a găsit o casă pe canalul premium Epic Drama. Pe un val de succes în Germania, Austria, Franța și Italia, această poveste atemporală cucerește acum inimile telespectatorilor și în regiunea ECE”.