doctor strange 2

„Începe coșmarul”. Doctor Strange in the Multiverse of Madness a primit un nou trailer în timpul Super Bowl de duminică, oferindu-ne mai multe indicii despre cel de-al 28-lea film Marvel Cinematic Universe înainte de lansarea lui pe 6 mai. 

Îl vom vedea pe vrăjitorul Benedict Cumberbatch și pe noii săi prieteni călătorind prin multivers, pregătindu-ne pentru camee din plin.

Vezi mai jos noul trailer.


Povestea cu salturi in dimensiuni paralele urmărește evenimentele care deformează realitatea din Loki și Spider-Man: No Way Home, cel din urmă l-a văzut pe Strange încurcându-se cu țesătura universului pentru a-l ajuta pe Peter Parker. Strange caută ajutor de la Wanda, care trăiește izolată de când s-a încurcat cu mințile unui întreg oraș din WandaVision. Deși, în acest trailer, Wanda pare destul de suparata și pare că ar putea juca mai mult un rol de răufăcător.

Această aventură îl va prezenta și pe America Chavez (Xochitl Gomez), al cărei omolog din benzi desenate are puterea de a deschide găuri în realitate și de a sări prin multivers.

Trailerul anterior i-a mai arătat pe fostul aliat Strange, Karl Mordo (Chiwetel Ejiofor), întortochetul Strange Supreme, care a apărut anul trecut în What If... ?, și fosta iubită a lui Strange, Christine Palmer (Rachel McAdams).