stranger things 4

A durat trei ani, dar Netflix este în sfârșit gata să stabilească o dată de lansare pentru Stranger Things sezonul 4 – sau mai bine zis, date de lansare. 

Serviciul de streaming a dezvăluit că sezonul 4 Stranger Things va debuta în două părți, volumul 1 sosind pe 27 mai și volumul 2 apărând pe 1 iulie. Această împărțire nu există doar pentru a vă menține abonat la Netflix. Frații Duffer au remarcat că a patra serie este „aproape de două ori mai lungă” decât orice sezon trecut, așa că este posibil să aveți multe de urmărit în acea perioadă de cinci săptămâni.

Data lansării sezonului 4 va reprezenta, de asemenea, o veste dulce-amăruie pentru fani. Sezonul 5 al serialului Stranger Things va fi ultimul, au spus Frații Duffer. Și nu, acest lucru nu reflectă dorința Netflix pentru anularea serialelor după câteva sezoane. Creatorii au avut în minte un arc de poveste încă de la început și se așteptau să se încheie în patru sau cinci sezoane. Îți place sau nu, seria de thriller nostalgică nu avea să continue pentru mult timp.

Adresându-se fanilor într-o scrisoare deschisă, frații Duffer, creatorii serialului, au dezvăluit data lansării noilor episoade pe Netflix și alte noutăți despre viitorul acestui serial de succes mondial.

Al patrulea sezon promite, de asemenea, o poveste mai ambițioasă, care acoperă noua viață a lui Eleven și a lui Will în California, prezența lui Hopper în Rusia și întoarcerea lui Dr. Brenner. Vă puteți aștepta la amestecul obișnuit de evenimente supranaturale și tranzacții umbrite ale guvernului.

Netflix nu este prea îngrijorată de terminarea seriei. În timp ce Stranger Things a fost unul dintre serialele de vârf ale companiei în ultimii câțiva ani, serviciul este mult mai puternic decât a fost în 2016. Netflix are numeroase emisiuni populare (și uneori apreciate de critici), iar acum are obiceiul de a lansa zeci de filme pe an cu vedete și producători de top. Succesul Netflix nu mai depinde de o mână de producții. Își poate permite ca Stranger Things să se încline cu grație, mai degrabă decât să-l prelungească  de dragul de a crește numărul de abonați.