filme netflix

La fel ca și anul trecut, Netflix va lansa cel puțin un film pe săptămână în 2022. În prezent, sunt peste 70 de filme pregătite pentru acest an, iar compania a oferit o privire la unele dintre ele într-un teaser.

Filmul de trei minute este plin de scene din filme viitoare, inclusiv o primă privire la Knives Out 2, continuarea filmului grozav de comedie-mister al lui Rian Johnson din 2019. Există imagini din Enola Holmes 2, scene cu Jason Momoa ca jumătate om/jumătate fiară în filmul fantastic Slumberland și o imagine stop-motion a lui Pinocchio al lui Guillermo del Toro. De asemenea, puteți vedea prima privire la The Grey Man, un thriller cu buget mare de la regizorii Avengers: Endgame, Joe și Anthony Russo.



Anul acest ar trebui să vă așteptați să vedeți proiecte de la regizori precum Judd Apatow, Noah Baumbach, Niki Caro, Sally El Hosaini, Louis Leterrier, Richard Linklater și Tyler Perry, precum și debutul regizoral al lui Dev Patel. 

Printre celelalte filme din seria Netflix se numără filme SF cu Halle Berry (The Mothership) și Adam Sandler (Spaceman) și o nouă versiune a Matildei. Există, ca întotdeauna, o gamă largă de oferte în lista acestui an, inclusiv filme de acțiune, comedie, dramă, groază și pentru familie. Deci, ar trebui să existe ceva pentru toată lumea, deoarece Netflix încearcă să se asigure că abonații sunt mulțumiți de banii dați pe abonamentele Netflix din ce în ce mai scumpe.