netflix marvel

Colaborarea Disney cu Netflix s-a încheiat efectiv cu ani în urmă, dar acum serialele în sine dispar... pentru moment, de pe platforma. 

După cum au observat  cei de la What's on Netflix, platforma de video streaming Netflix avertizează telespectatorii că serialele originale Marvel create pentru serviciu vor dispărea pe 1 martie. Dacă nu ai ajuns din urmă cu titluri precum Daredevil, Jessica Jones și The Punisher, ar fi bine să acționezi rapid.

Se pare ca oficialii au confirmat că productiile părăsesc Netflix pentru că licența Marvel a expirat. Alertele (prezentate mai jos) par să apară doar dacă vizionați mai întâi un titlu pe un anumit profil și numai pe unele dispozitive. În prezent, nu le vedeți când răsfoiți titlurile sau când utilizați aplicația mobilă.


Nu este sigur dacă sau când serialele vor reveni pe un serviciu deținut de Disney. Retragerea nu este tocmai un șoc, țotusi. Disney a semnalat în 2017 că va evita Netflix în favoarea a ceea ce va deveni Disney+, iar ultimele seriale au fost anulate în 2019. Disney dorește Marvel ca oferta pentru serviciile sale interne și, cu siguranță, lăsarea originalelor pe Netflix nu va ajuta la atingerea acestui obiectiv.

Care va fi destinatia acestor seriale este insa o altă poveste. Originalele Netflix s-au remarcat ca emisiuni „pentru adulți” care nu s-au reținut in ceea ce priveste limbajul sau violența. Acest lucru este oarecum în neconcordanță cu focalizarea generală pe Acordul Parintilor al Disney + și sugerează că ar putea merge la Hulu. 

Orice s-ar întâmpla, acesta nu este sfârșitul pentru supereroi. Personajele din seriale și-au făcut apariții în Hawkeye și Spider-Man: No Way Home și nu ar fi surprinzător să vedem mai mulți membri ai fostului echipaj Netflix în producțiile viitoare.