skyshowtime

CEO-ul SkyShowtime, Monty Sarhan, a anunțat o serie de noi numiri înainte de lansarea serviciului la sfârșitul acestui an pe 20 de piețe europene.

„Acești indivizi talentați aduc o mulțime de experiență din întreaga industrie și vor juca un rol esențial în succesul SkyShowtime”, a spus Sarhan. „Știu că toți vor lucra cu pasiune și entuziasm pentru a ne impulsiona afacerea pe măsură ce ne pregătim pentru viitoarele noastre lansări în Europa.

Francesca Pierce și Jen McAleer vin de la grupul Sky, Richard Howard și Josh Snow vin din partea grupulhi NBCUniversal în timp ce Henriette Petersen, ce a avut sarcina de a lansa serviciul Paramount+, și Gabor Harsanyi, de la Paramount CEE, completează lista.

Oferta SkyShowtime va include peste 10.000 de ore de conținut, inclusiv premierele de televiziune ale premierelor filmelor lansate în cinematografe de la Paramount și Universal; noi seriale de la Showtime, Paramount+, Sky Studios și Peacock; programare originală locală; programe pentru copii și familie de la Nickelodeon, DreamWorks și Illumination; și o bibliotecă bogată care oferă toate genurile și acces la francizele cheie din cataloagele Universal și Paramount.

Serviciul de streaming va fi de-a lungul timpului lansat pe aceste piețe: Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Olanda, Macedonia de Nord, Norvegia, Polonia, Portugalia, România , Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia.

Citeste și: 

Serviciul video on demand SkyShowtime se lansează în România

Mai multe detalii despre SkyShowtime, inclusiv prețurile și datele de lansare, vor fi anunțate la o dată ulterioară.