zyxel

Compania Zyxel Networks, care face parte dintre furnizorii de soluții rețelistice robuste și scalabile pentru firmele mici și mijlocii, a anunțat extinderea platformei sale de cloud Nebula cu conectivitatea 5G și soluții de securitate pentru punctele de acces.

Simultan cu importanța în creștere a infrastructurii digitale în firme și organizații, modelele de operare tradiționale sunt de obicei înlocuite cu soluțiile care utilizează rețelele de socializare, comerțul electronic și tranzacții în mediu virtual. Ca urmare a acestui fapt, condiția indispensabilă pentru operarea de zi cu zi a firmelor și organizațiilor a devenit conexiunea fiabilă și neîntreruptă.

Conexiune continuă, rapidă și ușor de configurat

Routerele 5G/LTE de la compania Zyxel aduce avantajele unui post de lucru conectat continuu. Grație acestor produse, rețelele corporative se pot extinde și în locurile care se află în afara razei de acțiune a conexiunii tradiționale, ceea ce le oferă utilizatorilor oportunități noi de interacțiune cu clienții. 

Compania Zyxel a prezentat recent soluția de securitate Connect and Protect (CNP) care, prima în domeniu, asigură direct pe punctele de acces alese protecție flexibilă a rețelei și gestionarea accesului angajaților și clienților.

Serviciul Connect and Protect știe să blocheze accesul la o pagină nedorită, să împiedice perturbarea securității și sustragerile de date și chiar și să aloce capacitatea de transfer către aplicațiile corporative prioritare, totul doar prin câteva click-uri.

„De la lansarea acesteia pe piață în anul 2016, noi perfecționăm continuu platforma Nebula și punem un accent maxim pe necesitățile clienților. Prin această versiune, aducem cea mai adecvată soluție pentru funcționarea fiabilă a rețelelor firmelor și organizațiilor mici care au fost afectate puternic de pandemia în curs și necesitățile cărora sunt ignorate de către majoritatea producătorilor de produse de rețelistică.  Misiunea noastră este să contribuim la succesul transformării digitale ale acestor firme și la securitatea și fiabilitatea rețelelor lor,“ remarcă Gordon Yang, președintele companiei Zyxel Networks.

Ofertă de produse în continuă creștere

Familia de produse compatibile cu platforma Nebula pentru gestionarea centralizată și ușoară a rețelelor include la ora actuală peste 80 de dispozitive de networking. Cu această ofertă atât de largă, clienții au siguranța că, în portofoliul companiei Zyxel, clienții vor găsi întotdeauna soluții corespunzătoare nevoilor organizației.

Printre cele mai noi produse intrate în familia produselor compatibile cu platforma Nebula se numără punctele de acces din standardul WiFi 6  (NWA90AX și WAX630S), două routere 5G (Nebula NR7101 și Nebula NR5101) și routerul 4G LTE (Nebula LTE3301-PLUS).