tcl freshin

După lansarea primelor aparate de aer condiționat în 2021 în Europa, TCL demonstrează, încă o dată, dedicarea față de asigurarea unui design unic și a unui grad de inovare ridicat, prin lansarea noului său aparat de aer condiționat premium de tip split: FreshIN. 

Având caracteristici premium cheie, acest produs elegant (disponibil în modelele de 9K și 12K BTU) va completa orice spațiu și va preveni fluctuațiile incomode ale temperaturii dintr-o cameră. Aparatul de aer condiționat este dotat cu funcția „FreshIN+” care va informa utilizatorul atunci când aerul proaspăt pătrunde în cameră și apoi îl va direcționa prin partea superioară.

Funcția de echilibrare a temperaturii va preveni fluctuațiile inconfortabile de temperatură: după ce aerul proaspăt intră în încăpere, acesta va fi fie răcit, fie încălzit, pentru a se potrivi cu preferințele utilizatorului și a asigura un control sigur asupra temperaturii cu o precizie de 0,5°C.

Datorită motorului de aer de mare putere, aparatul de aer condiționat FreshIN este capabil să livreze până la 60 de metri cubi de aer proaspăt pe oră, ceea ce va satisface cu ușurință toate preferințele utilizatorului și necesitățile acestuia în interiorul casei. TCL a creat, de asemenea, un sistem sigur și eficient, folosind filtre QuadriPuri: aerul proaspăt va trece prin straturi cvadruple (un filtru preliminar, un strat antibacterian cu ioni de argint, un filtru HEPA de înaltă eficiență și un filtru cu densitate mare) pentru a asigura o purificare corectă a aerului.

În ceea ce privește designul, fanta sa inovatoare cu o rază de mișcare de 360° (flux de aer tip 360°) asigură un flux de aer cu un unghi foarte larg, în orice colț al încăperii, dar uniform pentru întreg spațiul interior.