tcl breeva

Pornind de la succesul gamei de electrocasnice IoT inteligente mici, TCL aduce pe piață noi modele de purificatoare de aer Breeva: seria Breeva Pro 700 și 400. Proiectate pentru spații de până la 84 m2 și 42 m2, cele mai recente purificatoare de aer TCL prezintă un design inovator, cu o Rată de Livrare a Aerului Curat (Clear Air Delivery Rate – CADR) înaltă și foarte eficientă.

Dispozitivele includ, de asemenea, un sistem de filtrare puternic, în 5 etape, breevaShieldTM, precum și un filtru TRUE HEPA H13 de înaltă performanță. Eficiența de filtrare a acestuia este mai mare de 99,97% pentru particule de 0,3 μm, precum praful, polenul, acarienii, bacteriile sau PM2.5 (particule fine 2.5). În plus, numeroși anioni negativi sunt generați prin ionizarea de înaltă tensiune pentru a acumula și a elimina particulele minuscule din aer, cu scopul de a proteja consumatorul de toxine și praf, iar razele UV distrug ADN-ul și ARN-ul bacteriilor și microorganismelor pentru a obține o sterilizare eficientă. 

Datorită unui senzor dublu de înaltă precizie (cu senzor de praf laser - pentru a detecta în timp real concentrația de particule în aerul înconjurător, și unui senzor VOC - pentru a detecta concentrația de compuși organici volatili în aer, precum formaldehida, fum sau mirosuri provenite de la animale de companie), seria Breeva Pro măsoară continuu calitatea aerului din interior și reglează automat nivelul de purificare. Pentru un control rapid și ușor, pe panoul de control este afișat un indicator al calității aerului în trei culori, în funcție de nivelul acesteia în timp real.

Mai mult, prin intermediul aplicației TCL Home, utilizatorul poate prelua controlul total asupra purificatorului de aer Breeva de la distanță, ceea ce îi permite să programeze curățarea și să verifice istoricul datelor privind calitatea aerului și durata de viață a filtrului, totul direct de pe smartphone-ul său. De asemenea, dispozitivul funcționează perfect cu funcțiile de control vocal Amazon Alexa și Google Assistant.

Ultra-silențios, nivelul de zgomot din seria Breeva Pro în modul de repaus este de până la 26 dB, mai mic decât sunetul unei șoapte. În același timp, funcționează cu un consum redus de energie și acceptă stingerea luminii panoului de control pentru a minimiza efectul luminii în timpul perioadelor de repaus.