Recent

latest

TCL prezintă noua serie P2 de mașini de spălat cu dozare automată și programe de abur

TCL prezintă noile mașini de spălat din seria P2 cu programe de abur pentru a elimina cele mai comune bacterii și a asigura igienizarea hainelor și pr

vineri, aprilie 15, 2022

/ by Bogdan Chirea
TCL p2

TCL prezintă noile mașini de spălat din seria P2 cu programe de abur pentru a elimina cele mai comune bacterii și a asigura igienizarea hainelor și protecția utilizatorilor. 

Sistemul de auto-dozare calculează în mod inteligent cantitățile de detergent, balsam și apă necesare pentru fiecare ciclu de spălare, pentru a evita supra- sau subdozarea, dar și pentru a economisi produsele de curățare. Tehnologia Brushless Digital Inverter permite motorului mașinii de spălat să identifice și să se rotească la viteza optimă pentru încărcătură. Acest lucru rezultă în niveluri mai scăzute de vibrații, ceea ce înseamnă o mașină de spălat mai silențioasă, mai durabilă și mai fiabilă, care utilizează mai puțină energie decât mașinile de spălat convenționale.

Cu funcția de cântărire automată (Auto Weight), noile mașini de spălat TCL pot detecta greutatea hainelor, ca apoi să ajusteze automat consumul de apă și durata ciclului de spălare în funcție de aceasta. Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor și a îi sprijini în economisirea timpului în viața de zi cu zi, mașinile de spălat din seria P2 dispun de funcția Quick Wash, un program ușor de accesat, care permite terminarea unui ciclu de spălare în doar 15 minute. Datorită funcției Spray Wash, la finalul fiecărui ciclu de spălare este activat un sistem de curățare automată care spală garnitura ușii. Jeturile puternice de apă direcționate clătesc detergentul și spuma rămase, pentru a asigura o spălare mai igienică a rufelor. Astfel, te bucuri de o mașină de spălat mai curată, pentru haine mai curate!


În plus, noua mașină de spălat cu uscător TCL P2 dispune și de Programul Air Refresh care elimină mirosurile și bacteriile obișnuite în doar 25 de minute, fără a fi nevoie de detergent, prin generarea de micro vapori care pătrund în fibre. Prin urmare, dispozitivul nu doar că economisește detergent și apă, dar va prelungi și durata de viață a hainelor.

Seria de mașini de spălat TCL P2 este disponibilă în variante de 8kg, 9kg și 10kg.

Seria de mașini de spălat cu uscător TCL P2 este disponibilă în variante de 8kg și 5kg (capacitatea de uscare).


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Translate

libris.ro
Nu pierde
© all rights reserved
made with by templateszoo