sodexo ikea

Sodexo România a încheiat un parteneriat strategic cu IKEA, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, pentru a permite clienților săi să folosească cardurile Gusto şi Cadou în magazinele IKEA România.

Prin acest parteneriat, două dintre cardurile de beneficii extra salariale Sodexo – Gusto şi Cadou - oferite cel mai frecvent de angajatorii din România, pot fi utilizate în magazinele IKEA Băneasa și IKEA Pallady. Astfel angajaţii au acces la gama variată de soluții de amenajare a locuințelor și delicatese suedeze ale lanțului scandinav de mobilă. 

Beneficiarii Sodexo pot folosi cardul de masă Gusto în Restaurantul Suedez IKEA, Bistroul Suedez IKEA, Magazinul cu Delicatese Suedeze și Cafeneaua Suedeză IKEA; cardul Cadou poate fi folosit în toată zona comercială, inclusiv în zonele gastronomice.

În perioada următoare cele două companii se vor concentra pe extinderea acestui parteneriat pentru plata online.

„Parteneriatul cu IKEA se înscrie în strategia noastră de a extinde şi diversifica permanent reţeaua de magazine partenere, pentru a oferi angajaţilor care utilizează cardurile Sodexo cât mai multe opţiuni pentru a achiziţiona produse cât mai variate, de calitate, care să satisfacă cât mai multe dintre nevoile lor. Suntem singurul emitent de carduri de beneficii extra salariale care oferă acces la un retailer de mobilă de asemenea anvergură’’, a declarat Silviu Ştefan, Partnerships & Merchants Manager, Sodexo România.

“Lumea se schimbă rapid și pe măsură ce nevoile și visele clienților noștri continuă să evolueze, ne dezvoltăm și noi. Prin introducerea acestor noi metode de plată, ne dorim să oferim clienților noștri o experiență de cumpărături mai bună și posibilitatea de a utiliza opțiunile de plată preferate. Ne bucurăm de acest parteneriat cu Sodexo prin care propunem clienților mai multe alternative pentru a cumpăra soluții sustenabile de amenajare a locuinței, cât și produse din gama noastră de delicatese suedeze”, a spus Violeta Neniță, Market Manager, IKEA România.

Valoarea nominală maximă zilnică pe care o poate oferi un angajator pe cardul de masă este de 20.17 ron, iar cardul Cadou poate fi încărcat cu până la 300 de lei/ eveniment, conform legislaţiei în vigoare. Valorile acordate conform legii sunt deductibile la calculul impozitului pe profit și scutite de plata contribuţiilor sociale obligatorii – un beneficiu important pentru companie și pentru angajat. Evenimentele pentru care se pot acorda cardurile Cadou, beneficiind de facilitățile fiscale menționate anterior, sunt 8 Martie, Paște, 1 lunie și Crăciun.