Asbis Dell

Luna mai a acestui an marchează cea de-a 15-a aniversare a colaborării dintre ASBIS și Dell. În toată această perioadă, cele două companii s-au dovedit a fi parteneri valoroși unul pentru celălalt, obținând împreună rezultate excelente.

De-a lungul anilor, ASBIS a înregistrat o creștere constantă, iar până în 2021 a obținut rezultate record, aproape dublând vânzările de laptopuri, servere și monitoare pentru partenerul său. Companiile și-au extins parteneriatul și în Serbia, ceea ce a consolidat și mai mult poziția ASBIS ca distribuitor de top 10 al Dell în regiunea Europei Centrale și de Est.

De asemenea, numărul de angajați specializați în produsele Dell din cadrul ASBIS a crescut, ajungând la 75 de persoane care deservesc peste 3.500 de clienți.

„Îi felicităm pe partenerii noștri cu ocazia acestei aniversări, urându-le succes în continuare”, a declarat Marek Horyl, Product Marketing Director la ASBIS. „Dell este cel de-al patrulea cel mai mare contributor IT la veniturile ASBIS Group și sperăm că parteneriatul nostru va rămâne la fel de strâns ca în prezent.” 

„Dacă luna aceasta ASBIS Group aniversează 15 ani de parteneriat cu Dell, în România avem o tradiție aproape la fel de îndelungată: în 2022 sărbătorim 13 ani de colaborare”, a spus Mihai Ploștinaru, Dell Technologies Business Unit Manager în cadrul ASBIS Romania. „Este un parteneriat strategic pentru noi, care înregistrează creșteri anuale de două cifre și pe care îl susținem atât pe segmentul de business, cât și pe cel de consumer. Pentru acest lucru, ne concentrăm pe creșterea sănătoasă și profitabilă a rețelei de parteneri și dezvoltăm echipa de specialiști Dell în cadrul ASBIS Romania, atât ca număr, cât și ca nivel de expertiză, ca să poată răspunde tuturor cerințelor partenerilor cu oferte competitive, consolidate și prompte.”