ellen degeneres

Ellen DeGeneres a decis să pună capăt celebrului ei talk-show și lasă în urmă o moștenire mixtă. DeGeneres a cucerit publicul după ce a apărut în 1997. Dar criticile recente ale unui mediu de lucru ostil i-au subminat reputația prietenoasă.

Cu obrajii pătați de lacrimi, Ellen DeGeneres și-a încheiat emisiunea de tip talk show de zi joi, punând capăt unei emisiuni TV care a durat 19 ani.

Lista invitaților pentru show-ul final a inclus nume precum Billie Eilish, Pink și Jennifer Aniston, care și-au făcut a 20-a apariție – o serie care datează de la debutul show-ului. De asemenea, în ultima editie au apărute fratele lui DeGeneres, Vance, și pe soția ei, Portia de Rossi, în timp ce publicul i-a oferit gazdei în vârstă de 64 de ani o ultimă ovație în picioare.

Nu există nicio îndoială că DeGeneres lasă un gol imens în categoria de show-uri din timpul zilei, iar coroana ei pe micul ecran este lăsată acum pentru ca Drew Barrymore și Kelly Clarkson să se lupte pentru ea. Dar moștenirea pe care spectacolul ei o lasă în urmă este una mixtă. Emisiunea eai a fost o mișcare riscantă cu un comediant în ascensiune, a cărei carieră s-a blocat după ce a aceasta a recunoscut că este lesbiană, dar cu toate astea ea a reușit să devină regina de necontestat a televiziunii de zi. 

Dar show-ul a fost cuprins de scandal în ultimele sezoane, deoarece foștii angajați au acuzat-o că prezidează un loc de muncă toxic. Și deși DeGeneres și-a cerut scuze în mod public și a promis că va schimba cultura corporativă a emisiunii sale, răul a fost făcut. Pe fondul evaluărilor zguduitoare, DeGeneres a anunțat în luna mai că acesta va fi ultimul ei sezon.

Ellen DeGeneres și-a luat rămas bun cu lacrimi în ochi de la talk show-ul ei din timpul zilei joi, spunând că show-ul „i-a schimbat pentru totdeauna viața”.

DeGeneres a deschis ultima oră din „The Ellen DeGeneres Show” discutând despre progresele înregistrate de la premiera serialului în 2003, menționând că „nu putea spune „gay” în emisiune” când a început sau să facă o referire la soția ei, Portia de Rossi, pentru că căsătoria homosexuală nu era legală.

Programul a inclus clipuri din cele 3.200 de episoade ale lui DeGeneres, inclusiv mulțumirea ei în lacrimi publicului după ce a înregistrat primul ei episod, precum și alte momente importante ale carierei sale, cum ar fi găzduirea premiilor Oscar și primirea premiului Mark Twain și a medaliei prezidențiale a libertății.