devtalks 2022

IT Mania te invita si in acest an la unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie.

DevTalks Romania, cea mai amplă conferință expo pentru dezvoltatorii software și profesioniștii IT din România, revine pe 8-10 iunie 2022 într-un nou format și noi zone de interes, cu accent pe “AI & Innovation. Humanity Reimagined”.

Anul acesta, organizatorii DevTalks 2022 au pregătit 15 scene care vor acoperi domenii precum: Java, DevOps, Mobile, Future of Engineering, Web, QA & Testing, CodeClash, Women In Tech, BigData & Cloud, Security, DevLead, Product Management și altele. Pe scena principală vor fi dezbătute teme actuale din lumea tech: metaverse, crypto, blockchain sau decision inteligence.

Pentru a opta ediție DevTalks, 8.000 de pasionați tech sunt așteptați atât fizic, cât și online, pentru a afla de la invitați de renume care sunt cele mai noi trenduri în domeniile de interes.

În fiecare din cele trei zile ale conferinței, sunt așteptați 400 de participanți la Globalworth Tower 3 din București, unde conferințele vor avea loc atât live, pe scenă, cât și online. De asemenea, organizatorii anunță o zonă expo fizică, iar fiecare zi va include sesiuni de networking  cu speakerii evenimentului și ceilalți invitați.

Daca iti doresti sa participi la DevTalks 2022, intra acum pe pagina de concurs de pe www.itmaniatv.com, urmează pașii indicați și înscrie-te pentru a putea câștiga un bilet la evenimentele dedicate online !