stranger things 4

Sezonul 4 din Stranger Things a fost așteptat de mult timp – dar noi episoade au ajuns în sfârșit pe Netflix. 

Acțiunea din noul sezon are loc la șase luni după Bătălia de la Starcourt și îi arară pe locuitorii din Hawkins luptându-se să se despartă pentru prima dată. În tot acest timp, un nou rău amenință viețile celor care încă trăiesc în micul oraș din Indiana.

Seria de groază științifico-fantastică a Fraților Duffer revine cu cea mai mare parte a distribuției sale în ultimul capitol. Printre acestia se numără Winona Ryder, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton și Joe Keery. Vedetele sezonului 3 Maya Hawke și Brett Gelman apar și ele, în timp ce David Harbour s-a întors ca Hopper după moartea sa aparentă la sfârșitul sezonului trecut. Există și de această dată câteva fețe noi, printre care Jamie Campbell Bower, Joseph Quinn și Eduardo Franco.

Stranger Things sezonul 4, partea 1 constă din doar șapte episoade și dacă vrei să afli când va ajunge pe Netflix volumul 2, avem informații. 


Stranger Things sezonul 4, partea 2 va fi lansată pe Netflix pe 1 iulie. Acesta va consta din doar două episoade: episodul 8 și episodul 9.

În total, Stranger Things sezonul 4 este compus din nouă episoade. Dar înainte de a începe să te îmbufnești și să te gândești că nu este suficient pentru a-ți sătura pofta, trebuie să știi că majoritatea episoadelor vor fi supradimensionate – în special cele două care nu sunt încă difuzate. Niciun episod din sezonul 4 nu durează mai puțin de o oră, în timp ce ultimele trei se vor desfășura ca un fel de lungmetraj. Finalul sezonului va dura două ore și 30 de minute, pe măsură ce drama ajunge la un punct culminant în spectacolul fantasy. 

Iată cum arată cele 9 epioade și durata lor:

Stranger Things sezonul 4, partea 1 

  • Episodul 1: „Capitolul unu: The Hellfire Club” – 27 mai (1 oră 16 minute)
  • Episodul 2: „Capitolul doi: Blestemul lui Vecna” – 27 mai (1h 15min)
  • Episodul 3: „Capitolul trei: monstrul și supereroul” – 27 mai (1 oră 3 minute)
  • Episodul 4: „Capitolul patru: Dragă Billy” – 27 mai (1 oră 17 minute)
  • Episodul 5: „Capitolul cinci: Proiectul Nina” – 27 mai (1 oră 14 minute)
  • Episodul 6: „Capitolul șase: The Dive” – 27 mai (1 oră 13 minute)
  • Episodul 7: „Capitolul șapte: Masacrul de la Hawkins Lab” – 27 mai (1 oră 38 minute)

Stranger Things sezonul 4, partea 2 

  • Episodul 8: „Capitolul opt: Papa” – 1 iulie (1 oră 25 minute)
  • Episodul 9: „Capitolul nouă: The Piggyback” – 1 iulie (2 ore și 30 de minute)