arcane


Riot Games și Fortiche Producțion, realizatorii seriei animate Arcane, anunță lansarea unui nou serial care va cuprinde detalii din culisele producției care a câștigat nouă premii Annie. 

Seria behind the scene Bridging the Rift va fi lansată pe 4 august pe canalul de YouTube al Riot Games și va cuprinde 5 episoade, difuzate câte unul pe săptămână. 


Noul serial va dezvălui detalii despre ideea originală a serialului și provocările cu care s-au confruntat echipele de producție, în fiecare joi, din 4 august până pe 1 septembrie 2022.

Trailer-ul seriei „Bridging the Rift” poate fi urmărit aici


Co-produs de Riot Games și studioul francez de animație Fortiche Production, serialul Arcane a devenit rapid numărul 1 în vizionările Netflix după lansarea sa în noiembrie 2021, ajungând în top 10 în 52 de țări. Serialul a câștigat recent nouă premii Annie, devenind cel mai nominalizat și premiat serial de televiziune al anului. A câștigat, printre altele, la categoria Cel mai bun show TV, Cel mai bun design de personaje și Cel mai bun scenariu. „Enemy”, single-ul Imagine Dragons din coloana sonoră a serialului, a depășit 1 miliard de streamuri și a ajuns pe locul 1 în topurile Billboard. 

Serialul Arcane ilustrează originile unor campioni emblematici din League of Legends precum Jinx, Vi, Caitlyn, Jayce și Viktor – între Piltover și Zaun – în mijlocul unei perioade de neliniște. Creatorii Arcane au anunțat continuarea poveștii în sezonul doi, însă data de lansare încă nu a fost dezvăluită.