evomag.ro

Recent

latest

Aplicația Disney+ disponibilă pe televizoarele Hisense cu sistem de operare VIDAA

Hisense anunță că Disney+, serviciul de streaming al companiei Walt Disney, este disponibil pe Sistemul de operare VIDAA al televizoarelor Hisense.

marți, iunie 28, 2022

/ by Bogdan Chirea
hisense disney+

Hisense anunță că Disney+, serviciul de streaming al companiei Walt Disney,  este disponibil pe Sistemul de operare VIDAA al televizoarelor Hisense.

Disney+, serviciul de streaming al companiei Walt Disney, a fost lansat pe dispozitivele cu sistem de operare VIDAA ale Hisense în Romania. Abonații vor avea acces la cele mai frumoase povești ale Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, precum și la divertisment general sub sigla mărcii Star, totul într-un singur loc.

>> Cum instalezi Disney+ România

Sistemul inteligent de operare VIDAA este o soluție inovatoare ce permite utilizatorilor să acceseze pe televizor cel mai bun conținut local și global – de la sporturi la filme, până la muzică și artă. Sistemul de operare VIDAA este special proiectat pentru a face interacțiunea cu televizorul Hisense mai rapidă, mai ușoară și cu reacție de răspuns mai bună, în același timp permițând conexiunea la internet.

Platforma de conținut oferă utilizatorilor o experiență personalizată pe gusturile și preferințele acestora cuprinzând o varietate din cele mai bune seriale și aplicații precum Disney+, Netflix, YouTube, Prime Video, NBA League Pass, UEFA.tv și multe altele. Sprijinit de tehnologie înaltă și design inteligent, acest hub de conținut urmărește întotdeauna ceea ce vă place și generează acest conținut special pentru dvs.

În plus, utilizatorii de televizoarele Hisense pot accesa aplicații și conținut exclusive, care nu sunt disponibile publicului larg.

VIDAA USA Inc. a fost infiintata în 2019 și are sediul în Atlanta, Georgia, SUA. Produsul său inovator este sistemul de operare VIDAA pentru televizoare, un sistem de operare modern global și platformă de conținut pentru televizoarele inteligente, care se află în prezent la cea de-a șasea generație.

Alegând VIDAA, utilizatorii primesc un sistem de operare bazat pe Linux, cu control de voce, magazin de aplicații, facturare, plată și multe altele.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Translate

Citește-ne și pe Google News

litera.ro
Nu pierde
© all rights reserved
made with by templateszoo