nooka space constanța

Start-up-ul irlandez Nooka Space, ce s-a lansat pe piața din România în anul 2021 aducând conceptul revoluționar de birouri smart de proximitate, inteligente și mobile, are de acum o astfel de unitate și în Constanța.

Birourile Nooka Space au fost concepute pentru a le oferi tuturor celor care lucrează de acasă sau în sistem hibrid o nouă alternativă de lucru, în condiții de maximă siguranță.

Conceptul Nooka Space a luat naștere pe fondul pandemiei COVID-19 și a schimbărilor care au loc pe piața muncii la nivel global și propune un mod de lucru inteligent, flexibil și eficient, prin crearea unei rețele de birouri de proximitate hi-tech, complet echipate și sigure, care pot fi închiriate prin intermediul unei aplicații mobile, la costuri accesibile.

Inteligente și compacte, aceste birouri smart Nooka Space sunt concepute să funcționeze ca o rețea de micro birouri, amplasate în proximitatea utilizatorilor, putând fi transportate cu ușurință în spațiile dorite, datorită dimensiunilor, mobilității și a funcționalităților acestora.

În Constanța, veți găsi un astfel de spațiu în proximitatea City Park Mall.

Conform anunțului de lansare publicat anul trecut pe www.itmaniatv.com, birourile mobile Nooka se pot închiria și pe termen lung, la prețuri cuprinse între 299 și 599 euro/lună, în funcție de modelul și configurațiile alese, după ce în prealabil se achită un avans inițial de 1000 euro. 

Birourile de proximitate pot fi inchiriate și cu ora, tariful de închiriere fiind afisat in aplicația dedicată Nooka Space.