Recent

latest

Dai-Tech (nJoy) vizează extinderea vânzărilor în Nordul Africii şi Orientul Mijlociu

Dai-Tech SA, compania deținătoare a nJoy, brand românesc de echipamente şi soluţii IT&C își propune extinderea vânzărilor pe noi pieţe externe

joi, iunie 23, 2022

/ by Bogdan Chirea
produse njoy

Dai-Tech SA, compania deținătoare a nJoy, brand românesc de echipamente şi soluţii IT&C de protecţie a echipamentelor electrice şi electronice, și producător de UPS (sisteme neîntreruptibile de alimentare cu energie), își propune extinderea vânzărilor pe noi pieţe externe, vizând Nordul Africii și Orientul Mijlociu. Compania înregistrează deja vânzări în Tunisia şi Liban şi a început demersurile necesare pentru a intra pe piaţa din Egipt, fiind prezentă şi în alte 13 ţări din Europa. 

Profitul net al companiei a crescut cu 44% în 2021, faţă de 2020, ajungând la 3,6 milioane de lei (730.000 de euro). De asemenea, EBITDA a urcat cu aproape 50% în 2021, comparativ cu anul anterior, ajungând la 4,3 milioane de lei (870.000 de euro). În același interval, cifra de afaceri a companiei a urcat cu 47%, ajungând la 25,15 milioane de lei.

Pe lângă consolidarea exporturilor, strategia de dezvoltare a Dai-Tech include diversificarea portofoliului nJoy cu noi categorii de produse, pentru care piața prezintă interes în creștere, precum sistemele de captare a energiei solare pentru back-up electric. Aceste noi sisteme solare reprezintă o alternativă „verde" pentru asigurarea unei rezerve de energie electrică. Într-o primă etapă, produsele nJoy din această categorie vor fi destinate consumatorilor rezidenţiali.

Altă direcție strategică va consta în dezvoltarea ofertei de servicii, prin adăugarea de noi opțiuni produselor aflate în portofoliul său, cum ar fi: instalarea de echipamente, mentenanţa periodică sau la cerere, service premium pentru produsele vârf de gama sau service on-site. 

Compania realizează întregul proces de dezvoltare a unei soluții de back-up electric, de la ideea inițială, susţinând procesul de producţie şi până la implementarea, finalizarea şi integrarea ei într-o structură deja existentă. La aceste soluţii contribuie şi serviciile adiţionale ulterioare legate de punerea în funcţiune, asistenţă şi garanţia sistemului. Astfel că, Dai-Tech asigură soluţii, produse şi servicii la standarde de calitate înalte, eficiente şi capabile să sprijine orice tip de infrastructură electrică, indiferent de gradul de complexitate al acesteia. 

Nu în ultimul rând, compania își propune crearea de noi verticale de business pe nişa produselor de tip industrial, în direcții adiacente business-ului actual, precum integrarea de sisteme IT, proiectarea de clădiri (subdiviziunea de integrare electrică), iluminatul, securitatea fizică (ansamblul de echipamente de securitate, supraveghere, monitorizare) și energie solară.

„Experienţa acumulată în două decenii pe diferite pieţe externe şi rezultatele foarte bune pe care le-am obţinut până acum în ţările unde suntem prezenţi ne fac încrezători în planurile noastre de dezvoltare şi extindere în aceste două mari zone ale lumii: Nordul Africii și Orientul Mijlociu. Vindem pe 15 pieţe, produsele nJoy sprijină infrastructuri electrice complexe din Portugalia şi până în Liban, iar acum ne pregătim să intrăm şi în Egipt. 

Totodată, vrem să ne dezvoltăm în sfera energiei verzi, unde vizăm lărgirea portofoliului nJoy cu noi produse inovatoare şi performante menite să aducă beneficii pe mai multe planuri companiilor. De asemenea, ne dorim să îmbunătăţim experienţa utilizatorilor şi să eficientizăm procesele de lucru, oferind noi opţiuni pentru produsele noastre, cum ar fi mentenanţă periodică sau service on-site. Acţionăm pe un segment de nişă pe care îl cunoaştem foarte bine, am identificat mai multe nevoi şi direcţii unde putem aducem un spor de valoare şi suntem ferm convinşi că prin, implementarea planurilor noastre, vom înregistra creşteri consistente în viitor", a declarat Adorian Demeter, fondator şi General Manager al Dai-Tech.

Pentru a-şi finanța strategia de extindere pe pieţele externe și de dezvoltare a unor noi produse, într-un ritm accelerat, Dai-Tech este deschisă la accesarea de noi surse de finanțare, fie de tip private equity, fie prin listarea pe Bursa de Valori București.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Translate

libris.ro
Nu pierde
© all rights reserved
made with by templateszoo