Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Doctor Strange in the Multiverse of Madness a fost lansat în cinematografe doar de câteva săptămâni, dar nu va trebui să așteptați mult pentru a viziona cel mai recent film Marvel Cinematic Universe de acasă. 

Abonatii serviciului Disney+ din Statele Unite vor putea viziona pelicula incepand cu data de 22 iunie, fără costuri suplimentare. Nu este clar daca disponibilitatea va fi globala sau doar pentru Statele Unite.

Disney+ se va lansa oficial in România pe 14 iunie cu oferte de lansare pe care le poți citi aici.

Într-un alt exemplu de îngustare a ferestrei de exclusivitate în cinematografe, filmul va fi disponibil pe Disney+ la doar 47 de zile de la spremiera sa în cinematografe. Shang-Chi și Legenda celor zece inele și Free Guy au ajuns de asemenea, pe Disney+ la doar 45 de zile după rulajele lor în sălile de cinema.

Odinioară, filmele ar fi fost în cinematografe doar timp de 90 de zile înainte de a fi disponibile ca opțiuni de divertisment la domiciliu, dar pandemia a schimbat acest lucru. Unele studiouri importante, inclusiv Disney, au început să pună filme pe servicii de streaming sau le-au pus la dispoziție pentru închiriere digitală în aceeași zi în care au debutat în cinematografe. Netflix și unele studiouri și distribuitori mai mici au adoptat abordarea zi și dată cu mult înainte de apariția măsurilor de prevenire a COVID-19.


Între timp, Doctor Strange in the Multiverse of Madness nu este singurul titlul din universul Marvel care va fi disponibil pe la Disney+ luna aceasta. Serialul Ms. Marvel va avea premiera pe 8 iunie, in SUA.